• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lütfen yardim edim bebegim için

270507tugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
70
1
86
İstanbul
kızlar bebegim on günlük vücüdunun ve başının ön kısmında iltahaplı sivilceler var içleri beyaz beyaz çok üzülüyorum bir zarraı varmıdır dogdugunda gösterdik doktora gösterdik ama hayın biriydi hiç ilgilenmedi yıkandıkça geçermiş hala geçmedi bilen varsa cevap yazsın

canım tek doktor o değil ya ihmal etme o çok küçük savunma mekanizması gelişmedi daha.. yani iyi yada kötü ne olduğunu bilemeyiz biz hemen al ve götür iltihaplı olduğuna göre enfeksiyonlu bişiler olabilir.. ben senin yerinde olsam hiç durmazdım... ben ilk doğum yaptığım zamanlar hastanede yatıyordum resmen hiç bir şeyi olmadığı halde bebişimin herşeyi soruyordum.. bebiş bu candan değerli..

meraba tuğba üzülme öncelikle daha çok küçük yeni gelmiş dünyaya bunlar olabilir ve sonra geçer benim kızımda öyleydi hala çok öpüldüğü zaman yanakları içi beyaz sivilceleniyor geçer üzülme ama tabi göstermekte yarar var biraz sakin olmalı annenin gerginliği ve üzüntüsü bebeğe geçer biliyorsun allaha emanet korkma

yenidoğan bebeklerin ter bezleri yeterince çalışmadığından bu küçük sivilcelerin çıktığını duymuştum.genelde yüzünde oluyo.oğlumda da olmuştu.o kadar endişe edecek bi durum olacağını sanmıyorum..üzülme canım geçecektir...

genelde bazı bebeklerde oluyor çok sıkı giydirmemeye dikkat ederseniz. sıcakta yüzde ve vücutta isilik yapıyo bebeklerde

genelde bazı bebeklerde oluyor çok sıkı giydirmemeye dikkat ederseniz. sıcakta yüzde ve vücutta isilik yapıyo bebeklerde
biz bunu yaşadık,havalar serinledi biraz rahatladık,ama gerçekten yıkanırken çoğu gidiyor,ve de çok öpülünce de çıkıyor onlar....

Benim bebeğim de de ilk aylarda vardı şimdi geçti.. İlk zamanlar da bebekler de tek tük oluyormuş.. Eğer aşırı derece de fazlaysa başka bir doktora götür için rahat etsin.

canım normal benim bebeğimdede çıkmıştı hemde çok kötü yüzü dolmuştu doktor ilaç falan vermedi anne sütü yaradığı zamanda çıkar dedi. ve 1 ay sonra geçti merak etme

Benim kuzudada olmuştu yanakları sivilce doluydu sonra duydumki anne sütü yağlı olunca ve bebeğe yarayınca öyle olurmuş ben de ilk çok telaşlanmıştım aradabi emzirirkende sütü yüzüne sürerdim halen yapıyorum sürdüğüm zaman sivilceler azalırdı şimdide tırnağıyla çiziyo sütü çizdiği yere sürdüğümde hemencik geçio

bizdede çok olmuştu benim sütüm de çok yarıyordu demek ondanmış çok üzülüyodum ama iz falan kalır diye 1-2 hafta da sürmüştü geç iyileşti ama bir daha çıkmadı neyse ki

benim oğlumda da çıkmıştı. yüzünde küçük küçük sivilceler vardı. yavaş yavaş geçti gitti. merak etme canım senin bebişininde geçer

Back