• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar lütfen yardım !! bu saçlar ne renk ? (Resimli)

ziraatci90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
85
1
86
İzmir
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. Paylaştığım resimlerdeki renkler neler hangi boyayla bu renklere ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinicem ayrıca esmerim yazın bronzlaştığımda bana hangisi yakışır ?? şimdiden sizi çoook öptüm opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $88241645.jpg
    $88241645.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $evangeline-lilly1.jpg
    $evangeline-lilly1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $PIC_1302.jpg
    $PIC_1302.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 84
ilk resim koyu kestane sanırım 2. ve 3. hakkında fikrim yok ama 2. resimdeki renk daha hoş bence :)

canım yine ben :))) ilk resimde koyu kahve saçın uçlarına balyaj yapılmış..ikincisi kumral..üçüncüsü de koyu kumral...esmer tende 1. ve 2. hoş olur bence...

ayy canım yine buldun beni allah razı olsun :)
şimcik şöle oluyo 3.resim benim.. şahsen bizzat kendim yani kaydirigubbakcemile3 o kızların saç renklerinden hangisi bana yakışır diye resmimi koydum.ilk resmin koyu kahve olmasına imkan yok çünkü
benim saçım koyu kahve :S koyu kestane de olmayabilir çünkü içinde kızıllık göremedim ben işi biraz karıştırdım galiba hadi bakalım şimdi çözelim :lepi:

yok yok..bak şimdi haklısın ilk resim kestane diil bence de..kestane daha kızıllı olur..ama kumral da diil çünkü kumral daha boz bir renktir..koyu kumrala boyamıştım aynı senin saçın gibi olmuştum..ama bu boya işi herkesin taban rengine göre de değişiyo canım..o yüzden ilk fotoya kahve dedim..çünkü ne kızıllık var ne de bozluk...senin saçın bu fotolarda koyu kumral gibi görünüyo..ama resimlerdeki ışıklar da bizi yanıltabiliyo canım..sana şunu sööleyebilirim ki saçlarına ilk resimdeki gibi ışıltılar attırırsan bence çok hoş olur..yazın bööle şeyleri seviyorum ben..ama bunu da ancak profesyonel biri yapabilir bence..

3.üncünün siyah olmasına imkan yok çünkü o benim kaydirigubbakcemile3 koyu kahveden biraz açık :))
Bu arada son 2 günden beri saç rengin ne güzelmiş senin öyle diyip duruyolar galiba şimdiden ızmir güneşinde açılıyo mu ne :)) düşündüm taşındım aralara kendi saçımın 2-3 ton açık balyaj attırsam mı düşündüm ne dersiniz ???

Back