• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen yardım bu akşam boya alıcam :((

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
saçım patlıcam moruydu 4 ayda aktı şu anda bakır kızıl gibi bi renk oldu..bunun üstüne kapri koyu kumral boyasam nasıl olur??resmini eklemeye çalışıcam ama becerebilirsem lütfen yardım edin tenim beyaz hafif sarı gözlerim koyu kahve

cnm resim ekleyemezsib msj sayın yetmiyo..ayrıca kapri koyu kumral şu anki saç rengine etki etmeyebilir..ışıltılı kahveyi deneyebilirsin..güzel durcağına eminim..kolay gelsin... bayanssulusmile

ona bakarsan bütün boyalar saçı döküyor..sen bilirsin yinede...

istersen voilaya bi bak.orda 6.8 koyu karamel güzeldi.bir de ondan bi ton daha koyu bi renk var.5.8 cappuccino.forumun aramasına cappuccino yazarsan biri saçını boyayıp bu renge resmini çekmiş bu başlıkta.

canım o foruma baktım diyoki çook koyu tutuyoo ve herkesin ortak fikri volia boya kullanmayın kutunun üstündeki il e alakasız renkler çıkıyor ortaya :( sence çikolata karamel gitmezmi bana peki kestane şekeri nasıl

çok koyu tutmuyo voila.ben de korka korka boyadım saçımı forumda öyle yazdıkları için.cappuccinoya boyadım ve ışıltılı kahveden biraz daha koyu duruyo.acızık kızıl yansımalar var saçımda şuan.geçen hafta ilk boyadığımda koyu görünüyodu ama üç yıkamada kutunun üzerindeki renk oldu.
çikolata karamel yakışır da ben güvenmiyorum amonyaksız boyalara.garnierin amonyaksız boyasıyla boyadım iki defa her seferinde de bi hafta dayandı sonra hiç boyanmamış gibi göründü çünkü boya tamamen aktı.saçım nerdeyse sarı turuncu arası bişey oldu üstelik sıcak çikolata gibi koyu bi renge boyamıştım.garnier de loreale ait bi marka diye biliyorum.kestane şekeri de çok koyu olmuş dün forumda okumuştum bi arkadaş boyamış bu renge çok koyu diyodu.siyaha yakın bi renk olmuş anladığım kadarıyla.bir de boya alırken kutunun üzerindeki renklere bakarak alma.çok yanıltıcı olabiliyor.sen benim dediğim renklere bi bak istersen saç kataloğunda.katalogta nasıl duruyorsa bende aynen öyle görünüyor şuanda.yani saçımdaki boya akmış da değil.sadece ilk boyandığında tam yıkayamadığım için biraz daha koyu duruyodu sanırım.

bir de belki eski voila için renkler alakasız diyor olabilirler.ben yenilenen voilanın ışıltılı kahveler serisinden boyamıştım saçımı.hiç eskisiyle boyamadım kendiminkini ama annemin saçında voilanın sonbahar rüyasını denemiştim ve o renge aşık olduğumu hatırlıyorum. :)
şimdi yok sanırım o renk.voilanın koyuluğundan memnunum da palette çok alakasız bi renk çıkardı geçen hafta.annemin saçı akmış çikolata kahveydi.ben sıcak çikolatayla boyadım üzerine.saçı simsiyah oldu.hiç böyle bişey beklemiyodum palettenin kahveleri güzeldir diye düşünüyodum.katalogdan bakarak aldım üstelik ama demek ki palette alırken bi iki ton açığına bakmalıymışım.

canım aman sakın voila boyama ben voila koyu karamel maduruyum. saçım karamelle alakasız bir renk oldu. resmen koyu kahve kızıl karışımı bişey yaptı. loreal casting serisinin çikolata karameli saçınıza tutmaz. ancak kestane şekeri tutar canım

valla her markanın çikolata kahvesi farklı.numarasına bakarak almak lazım.ama tabi ki kızıllık var çikolata kahvede.güzel bi renk o.ben o kadar fazla kızıllık istemediğim için bu rengi seçtim.yoksa ben severim çikolata kahveyi.burda okuduğum kadarıyla garnierdeki çikolata kahve fazla kızıl oluyormuş.kolestonun çikolata kahvesini annem boyardı eskiden onda da kahve ağırlıklı rengi ama yine kızıllık var.ve biraz koyu oluyo koleston.voilada sentetik saçlardan bakmıştım hatırladığım kadarıyla onda da kızıllık fazla sanki.paletteden iyice korktum ama. :) sıcak çikolatanın numarasına bakarsam çikolata kahveden daha açık bi renk olmalıydı ama siyaha yakın bi renk çıktı.o yüzden sana paletteyle ilgili bi tahmin yürütemem.kullanan arkadaşlar vardır o markayı belki bişey yazarlar bu konuda.

kızlar ya güzel bir kahve istiyorum hem bu saçımı kapatacak tenimede çok koyu olmayacak (beyaza yakınım ya :) ) içinde kızıllık olmayan ama öyle bi renk bulamıyorum :(

Back