Kızlar ben 1.5 yıldır evliyim evlenmeden önce 8 yıllık bir sevgililik sürecim vardı çok iyi anlaşıyorduk hem şehir farklılığı hemde maddi sebepler yüzünden ayrılmak zorumda kaldık evlenmeyi düşünüyorduk ama olmadı hep konuşuyorduk biz başkalarını bu kadar sevemeyiz tapıyorduk resmen birbirimize kocamla evliliğimiz inişli çıkışlı kavgalı tartışmalı bir evlilik severek evlendik ama bu hale geldik.. hemen hemen her gün ağlıyorum ters konuşuyor eve gelince elinde telefon oyun oynuyor muhabbet etmiyoruz bana bişe anlatmıyor sıkılıyorum..eski sevgilim evlenmiş bunu öğrendiğimden beri çok kötüyüm hep onu düşünüyorum hep rüyama giriyor çok mutsuzum her an ağlamak istiyorum diyorumki yanlışmı yaptım
Kızlar ne yapmalıyımmm yardım edinnn lütfen psikoljin çok bozuk hergün sosyal medyasına bakıyorum takip ediyorum onunda sırf ben evlendiğim için evlendiğine eminim ne yapmalıyım şeytan diyorki msj at ama kocama bunu yapamam yardım edinnn
Kızlar ne yapmalıyımmm yardım edinnn lütfen psikoljin çok bozuk hergün sosyal medyasına bakıyorum takip ediyorum onunda sırf ben evlendiğim için evlendiğine eminim ne yapmalıyım şeytan diyorki msj at ama kocama bunu yapamam yardım edinnn