- 23 Nisan 2012
- 214
- 47
- 323
Kizlar 3ay olmadı evleneli.kv bastan beri pürüz çıkardı çok alingan hep ilgi pohpoh bekliyor ve kıskanç kpederi avcunun icine almış dansöz b firildak gb cirkef kadinim iki yıl sana sans sonra kendi yanima çekerm oğlumu demisti nisanliyken nitekim her gittiğimizde bagirmalar hakaretler bana saldiriyo sürekli sonra temiz sayfa denilip yeniden gidiyorum ayağına bayramda gittik gec gitmisiz fingirdiyomusuz kendi annemlerde ona kemik atiyomusum hep geziyomusuz bayramı zehir etti kocasını da doldurdu adam elini vermedi kocam cok üzüldü. Ben konuyu hic acmadim bugün annem yemege cagiriyo cuma gunu konustuk dedi saat 17 gb ben de simdi mi soluyosun beni arayan yok daha aileme ettiği hakaretleri unutmadan dedim neyse tartistik biraz gittik surat on karış teyzeler gorumce herkes toplanmış ben zaten gerginim esimin arkasindan takip edip opuyom teyzeler annesi babası arkasi donuk oturuyo bakmiyo bize kocam onu gecti ben olece kalakaldim elini opmedim ama nasılsın baba iyisin napiyosun falan dedim.kv basladi gelin bizi bilmem ne ediyo anasiyla mutlu olsun ölürsm senden yaziklar olsun habire konustu bağırdı kp koyunlarin yaninda gelince opelim dedik gidin burdan dedi teyzesi kv de bana sen buraya girdiginden beri nefret var icimde sari ciyan diye bagiriyo bana mutlu olmayin gecinmeyin beddualar ardarda bayramimiz zehir olmuştu bugün de öyle oldu ben hic ses çıkarmadım ama eşim cok mutsuz arada o oyuluyo annesi delirdi artik normal deil aynı ilcedeyiz kendi babam akciger kanseri evre 4 annemin kolu kirik orda oluyorum diye daha acima saygi duycagina zaten neler yaşıyorum bi de bunlar başımda buraya sigdiramiyorum artik eşim arada heba oluyo napayım ben ona da kiyamiyorum yemez icmez yattı konusmuyo allahim ii insanlara denk getirsin ben böle sirretlere düştüm yalanlar hakaretler ugrasamiyom artık evliligim cok yiprandi simdiden esime tavrim nasil olsun kafayı yiycem