• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen soktayım bi bakın

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Kizlar 3ay olmadı evleneli.kv bastan beri pürüz çıkardı çok alingan hep ilgi pohpoh bekliyor ve kıskanç kpederi avcunun icine almış dansöz b firildak gb cirkef kadinim iki yıl sana sans sonra kendi yanima çekerm oğlumu demisti nisanliyken nitekim her gittiğimizde bagirmalar hakaretler bana saldiriyo sürekli sonra temiz sayfa denilip yeniden gidiyorum ayağına bayramda gittik gec gitmisiz fingirdiyomusuz kendi annemlerde ona kemik atiyomusum hep geziyomusuz bayramı zehir etti kocasını da doldurdu adam elini vermedi kocam cok üzüldü. Ben konuyu hic acmadim bugün annem yemege cagiriyo cuma gunu konustuk dedi saat 17 gb ben de simdi mi soluyosun beni arayan yok daha aileme ettiği hakaretleri unutmadan dedim neyse tartistik biraz gittik surat on karış teyzeler gorumce herkes toplanmış ben zaten gerginim esimin arkasindan takip edip opuyom teyzeler annesi babası arkasi donuk oturuyo bakmiyo bize kocam onu gecti ben olece kalakaldim elini opmedim ama nasılsın baba iyisin napiyosun falan dedim.kv basladi gelin bizi bilmem ne ediyo anasiyla mutlu olsun ölürsm senden yaziklar olsun habire konustu bağırdı kp koyunlarin yaninda gelince opelim dedik gidin burdan dedi teyzesi kv de bana sen buraya girdiginden beri nefret var icimde sari ciyan diye bagiriyo bana mutlu olmayin gecinmeyin beddualar ardarda bayramimiz zehir olmuştu bugün de öyle oldu ben hic ses çıkarmadım ama eşim cok mutsuz arada o oyuluyo annesi delirdi artik normal deil aynı ilcedeyiz kendi babam akciger kanseri evre 4 :( annemin kolu kirik orda oluyorum diye daha acima saygi duycagina zaten neler yaşıyorum bi de bunlar başımda buraya sigdiramiyorum artik eşim arada heba oluyo napayım ben ona da kiyamiyorum yemez icmez yattı konusmuyo allahim ii insanlara denk getirsin ben böle sirretlere düştüm yalanlar hakaretler ugrasamiyom artık evliligim cok yiprandi simdiden esime tavrim nasil olsun kafayı yiycem

Eşiniz niye ailesine bir ''DURUN ARTIK '' diyemiyor ..
Bu kadarı çok fazla. Yazık günah..

Ben bu kadar suratsız tavırlara tahammül edemezdim..
Saygı karşılıklı olmalı..

Biraz tavrınızı koyun.Arada kalmak falan..
Resti çeksin eşiniz..
Ne zorunuz var benim eşimle ve ailesiyle desin..
Ne kaybedecek ki.. ? Öyle de tartışma olacak , böylede tartışma olacak..

Sakin sakin aranıza mesafe koyun ve uzunca bir süre görüşmeyin..
Ne derlerse desinler..

Bencede artık iflahim kesildi eşim diyoki sessiz kalmaktan başka iyi niyetli ne yaptın dua etsin saygısızlık etme dediği icin Agzimi acmiyorum ama bitti bende benden en baştan beri nefret ettigini de soyledi ya tamam dedim. Insanlarin yaninda sari papatyam bitane gelinim kimse yokken bi gelinbende mi var dedi sari ciyan oldum eşim uzamasin surmesin diye diye goturdu beni her gittigimde dozaj artti durdurak yok oglu da bagirdi sus artik yeter diye ama boşuna kendi oglu babasinin elini opmuyo ben opmedim diye iş bana patladı opemedim cunku kpeder bayramda s.git dedi kendi cocuguna bunu diyen bana napar diye yaklasamadim. Esim de babamin annemin elini hic opmez bizimkiler bunu asla dert etmez. Karsi taraf cahileski kafa bayram namazinda gelincek bigun once alincak bisi var mi dicekben yemek temizlik yapcam oglu para vercek beslicek bas bas bagiriyo bunları yapcaksiniz diye. Inanamiyorum su yasadiklarima ya

[QUOTçok haklısın oglu gidecekse gitsin ben daha gitmiycem ayaklarina. canimi sıkıp sıkıp aglatip aglatip yemeğe gelin oo ii niyetli anne olunuveriyo kendi kizi bosancak diye intihar eden k.valide beni ayirmaya resmen istekli oldugunu soyluyo allah kendi yalanlarinda bogsun onlari benim gibi insana benim ailem gb saygin taninmis insanlara denk geldiklerine dua etsinler hep komplekse girdigi icin yaristigi icin oluyo bunlar. Margarikotin, post: 36460047, member: 364684"]Eşiniz niye ailesine bir ''DURUN ARTIK '' diyemiyor ..
Bu kadarı çok fazla. Yazık günah..

Ben bu kadar suratsız tavırlara tahammül edemezdim..
Saygı karşılıklı olmalı..

Biraz tavrınızı koyun.Arada kalmak falan..
Resti çeksin eşiniz..
Ne zorunuz var benim eşimle ve ailesiyle desin..
Ne kaybedecek ki.. ? Öyle de tartışma olacak , böylede tartışma olacak..

Sakin sakin aranıza mesafe koyun ve uzunca bir süre görüşmeyin..
Ne derlerse desinler..
[/QUOTE]
Evet cok

görüşmeyin o zaman, madem eşin de ailesinin farkında senin suçsuz olduğunu görüyor. küfür yemeye meraklı değilsiniz herhalde...

gitmeyin de görüşmeyin de...

Eşiniz ağzını açıp bir şey demiyor mu?

Görüşmek zorunda değilsiniz, eşiniz gitsin görsün ailesini.

Ama umarım çözülür, canınızı çok yakar yoksa bu konu.

Kv'de herkesi pasif yapmis. Esi ve oglu (sizin esiniz) hepsi pasif, kv'denin etrafindan pervane dönüyor.
Benim kv'de bu laflarin yarisini bile bayramda söylemis olsaydi benim esim asla ve asla ne o eve giderdi, ne benim gitmemi isterdi.

Senin esin dedigim gibi pasif ve dengeyi kuramiyor. Bir agliyo, öfkeleniyor ama yinede gidiyor oraya, yinede seni götürüyor. Insan nasil bu laflara maruz kalipta gider? Karisina laf atiliyor, namusundan tut, aileye kadar, nasil birsey diyemiyor?

Sende pek pasifsin, bir iki kiziyorsun ama yine gidiyorsun. Artik dislerini göstermen gerek. Hem esine karsi, hem kv'dene karsi. Birdaha asla ve asla kv'denin yanina gitme, esindende bu taviri bekle. Nasil alistirirsan öyle gider, unutma. Daima gururlu ve onurlu ol hayatta. Ancak öyle hem sen kendine saygi duyarsin, hem etrafin sana saygi duyar.

Eşin konussun annesiyle kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda böyle yapmaya devam ederse bir daha görüşme oğlu gitsin görsün sen muhatap olma

Kizlar 3ay olmadı evleneli.kv bastan beri pürüz çıkardı çok alingan hep ilgi pohpoh bekliyor ve kıskanç kpederi avcunun icine almış dansöz b firildak gb cirkef kadinim iki yıl sana sans sonra kendi yanima çekerm oğlumu demisti nisanliyken nitekim her gittiğimizde bagirmalar hakaretler bana saldiriyo sürekli sonra temiz sayfa denilip yeniden gidiyorum ayağına bayramda gittik gec gitmisiz fingirdiyomusuz kendi annemlerde ona kemik atiyomusum hep geziyomusuz bayramı zehir etti kocasını da doldurdu adam elini vermedi kocam cok üzüldü. Ben konuyu hic acmadim bugün annem yemege cagiriyo cuma gunu konustuk dedi saat 17 gb ben de simdi mi soluyosun beni arayan yok daha aileme ettiği hakaretleri unutmadan dedim neyse tartistik biraz gittik surat on karış teyzeler gorumce herkes toplanmış ben zaten gerginim esimin arkasindan takip edip opuyom teyzeler annesi babası arkasi donuk oturuyo bakmiyo bize kocam onu gecti ben olece kalakaldim elini opmedim ama nasılsın baba iyisin napiyosun falan dedim.kv basladi gelin bizi bilmem ne ediyo anasiyla mutlu olsun ölürsm senden yaziklar olsun habire konustu bağırdı kp koyunlarin yaninda gelince opelim dedik gidin burdan dedi teyzesi kv de bana sen buraya girdiginden beri nefret var icimde sari ciyan diye bagiriyo bana mutlu olmayin gecinmeyin beddualar ardarda bayramimiz zehir olmuştu bugün de öyle oldu ben hic ses çıkarmadım ama eşim cok mutsuz arada o oyuluyo annesi delirdi artik normal deil aynı ilcedeyiz kendi babam akciger kanseri evre 4 :( annemin kolu kirik orda oluyorum diye daha acima saygi duycagina zaten neler yaşıyorum bi de bunlar başımda buraya sigdiramiyorum artik eşim arada heba oluyo napayım ben ona da kiyamiyorum yemez icmez yattı konusmuyo allahim ii insanlara denk getirsin ben böle sirretlere düştüm yalanlar hakaretler ugrasamiyom artık evliligim cok yiprandi simdiden esime tavrim nasil olsun kafayı yiycem
Bir kere eşinize tavrınız olmamali iyi düşünüp karar verin eğer anlattiginiz gibiyse(tek taraftan dinlediğimiz için yanlis anlamayin) kadin baya zor birine benziyor birakin Eşiniz ziyaret etsin siz kendinize olan sayginizdan cevap bile vermeyin lutfen,Çok zor durum Rabbim YARDIMCINIZ olsun..

saygı sınırları aşılmış,düzelmez ilişkileriniz görüşmemek en iyisi...

Back