kızlar lütfen sizden fikir istiyorum..

minemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
9
0
36
Bursa

gelinlerrr lütfen yardım edin.
benim düğünüm 7 eylülde ve gelinliğim prenses model kızlar ve ben oradaki salık saç şeklinde bir saç istiyorum.fakat herkes gelinliğin üzerine saç topuz yapılır toplatılır demekte ve benm aklım çok karışık :s oradaki saç modeli sizce nasıl ben sarışınım ve onun kadar çok kabartılma istemiyorum ama o model çok hoşuma gitti benmde tacım ondan biraz daha küçük ama tacımla orantılı bi kabarıklık olsun istiyorum.sizin de fikirlerinizi alayım yoksa diğer hafif toplu olan modeli yaptrmak zorunda kalacağım.ayrıca kulaklarımın kepçeliği de kapatılsın istiyorum. siz ne düşünüyorsunuz.

çok teşekkür ederim canım görüşün için bende ona mükemmel olmuş diye bakıyorum günlerdir .. :)

Benim de aklımda öyle bir model var, evlenirken..
Bana da "Aaaa öyle olur mu, şöyle bir topuz konduruver ooh.." diyorlar..
Topuzu da hiç istemiyorum, hatta şöyle sağlam bir maşa, bir taç, bol sprey ile bile harika olur gibime geliyor..

senden benim gibisin.''salık saç ile rahat edemezsin, gelinliğe topuz yakışır'' diyorlar ama ben salık hali ile daha güzel olacağıma inanıyorum :) sonuçta bizim düğünümüz içimizde kalmasın hiçbirşey istediğimiz gibi olur inşallah canım

Saçların uzunsa en sağdaki model gerçekten süper

saçlarım şuan belimde canım düğünüm için uzatıyordum hemde merağım vardı öyle uzun saçta yani bu model için çok uygun :) tek korkum saçımın açılması onu da kuaför bir şekilde halledecek artık :) çok teşekkür ederi yorumun için içimi rahatlattınız :)

İnşallah canım.
Yasemina uzunsa güzel demiş, benimkiler kalçamda, bende emin oldum iyice şuan yakışacağından.

fikir olması açısından paylaşayım dedim konu sahibesi arkadaşımm

bu benim nişanımda ki saçım..

hiç de sönmedi rahatsızlıkta vermedi.. içinde kalmasın salık saç istiyorsan yaptır çok da şık olur maşallah upuzunmuş da saçın

bende topuzu yapmanı tavsiye etmiyorum, saçların omuza dökülsün herkes gibi yapmak zorunda değilsin saçlarında uzunsa çok daha güzel durur, mutluluklar dilerim

Bir fikirde benden gelsin :26:

Bende hayirlisiyla ekimde evleniyorum senin gibi acik bir sac modeli istiyorum ve buna karar verdim

Ama tacina karar veremedim

Selam tatlım, yüz tipin nasıl bilmiyorum ama ben gösterdiğin açık saç resminide toplu saç resminide acayip begendimm

Hatta nişanım için nasıl saç yaptırsam diyip duruyorum bende aynı dertten muzdaribim 2sinide kaydettim ve benim saçlarım omzumda kışın bunalıma girip upuzun saçlarımı kestirmiştim tabi bu işleri hiç düşünmedim belli deildide zaten şuan anca omzuma geldi

bende nişanım için postij fln taktırmayı düşünüyodum nişanlığım hafif kabarık ama bu sefer herkes dayanmaz çok sıcak olur daha foto çekimi var terlersin fln dedi bende toplu modeller bakıyorum o yüzden ama senin eylüldeymiş düğünün sen salınıkta yaptırabilirsin daha serin olur

bence kimseye bakma ya sen nasıl begenip rahat edersen onu yaptır inşallah gönlümüze göre olur

bence de herkes topuz yaptırıyor diye yaptırma içine hangisi siniyorsa öyle yaptır bence de gayet güzel modeller

çok teşekkürler canım paylaşımın için sende çok güzel olmuşsun.bncede içimde kalmasın sonuçta 1 kere olacaka bende karar verdim artık bu saç için tekrar teşekkürler :)

çok teşekkür ederim yorumun için canımmm inşallah istediğimiz gibi olur herşey. banada öyle diyorlar aslında sıcaktır rahat edemezsin falan diye ama napayım artık kendi istediğimi yaptıracağım.sonuçta 1 kez olacak.bnmde gelinliğim prenses model o yüzden duvağımı alttan istemiyorum.tam tepeden isterdim ama kulaklarımın kapanmasını istiyorum.bu yüzden tepede bir topuz da düşünmedim.en uygun ve içime sinen bunu buldum inşallah yaptıracağım.herşey gönlümüzce olsun

benim gelinliğim uzun kollu olacak ve yakası kapalı olacak
yoksa açık düşünebilirdim
ama o yüzden topuz yapcam karman çorman olmasın diye
doğal salınmış hele de uzun saçlar bence çok güzel oluyor

Bu ikisi prenses model gelinlik için çok hoş duruyor, belki senin için bi fkir olur ben senin koyduklarından sağdakini begenmedim acıkcası, ön kısmı hos durmuyo gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…