çok teşekkür ederim canım görüşün için bende ona mükemmel olmuş diye bakıyorum günlerdir .. :)
Benim de aklımda öyle bir model var, evlenirken..
Bana da "Aaaa öyle olur mu, şöyle bir topuz konduruver ooh.." diyorlar..
Topuzu da hiç istemiyorum, hatta şöyle sağlam bir maşa, bir taç, bol sprey ile bile harika olur gibime geliyor..
Saçların uzunsa en sağdaki model gerçekten süper
senden benim gibisin.''salık saç ile rahat edemezsin, gelinliğe topuz yakışır'' diyorlar ama ben salık hali ile daha güzel olacağıma inanıyorum :) sonuçta bizim düğünümüz içimizde kalmasın hiçbirşey istediğimiz gibi olur inşallah canım
süper o zaman şuan çok sevindirdiniz beni :) çok teşekkürler kızlar :)
fikir olması açısından paylaşayım dedim konu sahibesi arkadaşımm
bu benim nişanımda ki saçım..
hiç de sönmedi rahatsızlıkta vermedi.. içinde kalmasın salık saç istiyorsan yaptır çok da şık olur maşallah upuzunmuş da saçın
Eki Görüntüle 750517
Bir fikirde benden gelsin :26:
Bende hayirlisiyla ekimde evleniyorum senin gibi acik bir sac modeli istiyorum ve buna karar verdim
Eki Görüntüle 750536
Ama tacina karar veremedim
Selam tatlım, yüz tipin nasıl bilmiyorum ama ben gösterdiğin açık saç resminide toplu saç resminide acayip begendimm
Hatta nişanım için nasıl saç yaptırsam diyip duruyorum bende aynı dertten muzdaribim 2sinide kaydettim ve benim saçlarım omzumda kışın bunalıma girip upuzun saçlarımı kestirmiştim tabi bu işleri hiç düşünmedim belli deildide zaten şuan anca omzuma geldi
bende nişanım için postij fln taktırmayı düşünüyodum nişanlığım hafif kabarık ama bu sefer herkes dayanmaz çok sıcak olur daha foto çekimi var terlersin fln dedibende toplu modeller bakıyorum o yüzden ama senin eylüldeymiş düğünün sen salınıkta yaptırabilirsin daha serin olur
bence kimseye bakma ya sen nasıl begenip rahat edersen onu yaptırinşallah gönlümüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?