Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar lütfen, peeling tavsiyesi istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
kullanıp memnun olduğunuz peeling markaları var mı, yada çok memnun kaldığınız kendi hazırladığınız karışımlar

kabak lifinin (hani şu banyoda keselenmek için kullandığımız) yüz için hazırlanmış disk şeklinde olanları var. ben ondan aldım. banyoda yüzümü onunla ovuyorum. bir de loreal pure zone'un yıkama jeli peelingli onunla da hergün yıkıyorum yüzümü. harika bir temizleyici. son olarak da haftada iki kez banyodan sonra soyulan maske yapıyorum (peel off maske - bence markası önemli değil ama ben oriflamin portakallı maskesini kullanıyorum ya da üzüm özlü anti oksidan soyulan maskesi, ikisi de güzel) başka bir peeling işlemine gerek olduğunu düşünmüyorum.

haftada bir birazcık zeytinyagına 1 kasık seker koyuyorum yüzümü boynumu dekolte bolgemi ovuorum her gün de neutrogena yüz temizleme jeliyle yıkıyıp venus tonikle temizliorum son olarak da venus aqua kremle nemlendriorum canım peeling için en memnun kaldıgım yöntem bu zeytinyağlı karısım....

garnierin 3ü bir arada olan ürününü tavsiye ederim. maske olarakta jel olarakta kullanabiliyorsun. ben cok memnunum kesinlikle öneririm.

diadermine dermo detox arındırıcı peeling kullanıyorum hem ucuz hemde çok iyi kokusuda çok hoş kullanımıda pratik
oksijen komleksi ve beyaz çay özlü

avon liv botanicals kalmış evde hiç açılmamış. en son onu bi kullanayım dedim bayıldım......... benim için ele gelmeyen küçüük partikül olması çok önemli......... o kadar etkili olduki bende..... bu 3. kullanışım cok begendim....... ama artık varmı bilmiyorum

Evde doğal yapılabilen peeling olarak domates peelingini tavsiye ederim (Cildin karma ya da yağlıysa tabi)Domatesi tepesinden halka olarak kesiyorsun bir tabağa toz şeker döküyorsun ve sapından tutarak kestiğin halka dilimi batırarak yüzünde dairesel hareketlerle çok bastırmadan gezdiriyorsun.Ben çok memnunum bu yöntemden.Onun haricinde kozmetik bir marka tavsiyesi istersen "St Ives Apricot Scrub" adında bir ürün var.St Ives ürünleri de zaten %100 doğal malzemelerden hazırlanıyor.Çok memnun kalacağına eminim...

dermalogica daily microfoliant tan çok memnum. hassas ciltler dahil herkes kullanabiliyor cildi yormadan çok etkili bir içimde cildi tazeliyor sanki yüze ışıltı geliyor

garnier güzeldir ama peeling de israrlı degilsen olayın aleo vera'lı yüz yıkama jeli de cok daha güzeldir

Garnier 3in 1 kullanıyorum.Maske & peeling ve temizleme ürünü.

sec2.jpg

ben loreal pure zone kullanıyorum peeling için..gözenek arındırıcı krem+gözenek temizleyici maske yazıor üzerinde.gayet memnunum.anında hissediyorsun ve acayp ferahlatıyor yerimseniben

dermalogica daily microfoliant yüzü yormayan gerçekten çok güzel bi ürün,kesinlikle tavsiye ederim.

X