Kızlar Lütfen Fikir Verinn :(

kxixzçe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
43
1
86
İstanbul
merhaba kızlar.. 1,5 aydır sevgilim var ve bir arakadaşımız aracılığıyla tanıştık ve ilişki başlamadan önce 2 ay arkadaştık. beni çok sevdiğini hissediyorum ama çok farklıyız. o gösterişi bakımı albeniyi seven biri. yanındaki kişi güzel giyinecek süslenecek. ben de bakımsız değilim öyle şeylere özen gösteririm ama onun böyle olmasından dolayı kendimi biraz salsam hemen şüphe duyarım kendimden.kendisi akrep burcu inanılmaz hırslı hep en iyi o olacak isteyen biri. mesleği nedeniyle çalışma saatleri düzneli değil ve yılda 4 defa 1 ghaftalık iş seyahati oluyor. mesleği nedeniyle de etrafında sürekli bakımlı kadınlar oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. dini konularda da siyasi konularda da fikirlerimiz farklı. beni sevdiğini biliyorm ben de yavaş yavaş alışıyorum ama sonuçta ciddi düşünüyorum yaşım gereği. ileride bunlar çok büyük sorun olur değil mi. yaşayanlar vardır kesin bana bi fikir verin. ayrılayım mı devam mı edeyim. annem de sıcak bakmıyor. kızlar lütfen bi fikirr (

sevgilinin etrafında çok kadının dolandığını sölüyorsun iş gereği.. zaten onlar senden öncede vardı şimdide var. demekki o kadar kadın arasından seni seçtiyse bu senin onlardan daha özel olduğunu gösterir zaten. o yüzden hiç boşuna şüphelere kapılma bence.
bide ciddi düşünüyorum diyorsun, evlendiniz diyelim, sende onunla beraber iş seyahatlerine gidersiniz olmazmı ?

işini de bir şekilde halletim desem fikir olarak da çok farklıyız biz. ne zaman din ya da siyaset hakkında konuşsak sinirlerim bozuluyor. tabi ki her insan istediği gibi düşünebilir her fikre saygım vardır fakat iş sevgili eş olmaya gelince kendime yakın biri isterim açıkçası.. ben yapamıcam sanırım onunla :S annem de sıcak bakmıyor. zor bi durumdayım. fikrin için teşekkür ederm denise85

eğer aşırı bi şekilde kavga ediyorsanız, yani resmen zıt düşünüyorsanız herşeyi zor tabii. Ama şöylede düşün her ikinizde hep aynı şeyleri düşünüyorsunuz, aynı şeylerden hoşlanıyorsunuz. buda bana göre sıkıcı bir ilişki haline gelir, arada tatlı kavgalar güzel oluyor :1rolleyes: . Ayıca eğer gercekten aşıksan ondan ayrılmadan önce bi daha düşün derim. cünkü aşk her zaman bulunmuyor

Hmmm zor bir durum hele de anne negatif bakıyorsa.. Ama bir de denise nin baktığı gibi bakmak gerek ) Gerçekten çok zor Hayırlısı olur inş.

Yol yakınken dön derim:1closedeyes:
İlerde daha cok sinirlenip ağlamak istemiyosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…