Kızlar lütfen fikir verin ?

NazliSen

YeniGelin
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
77
1
36
İstanbul
Adetim 14 gün gecikti . Kan testi ve idrar testi yaptım ama çıkmadı. Normalde düzenliydi. İlk defa bu ay bebiş çalışması yaptık

Offf neden .... ne adet oldum nede gebelik çıktııııı

testler pozitif cikmadiysa hormonlardan dolayi regl gecikiyo olabilir son zamanlarda cok kiside duyuyoruz böyle gecikmeleri canim benimm..yada cokmu stres yaptin oda regli geciktiriyo..

canım bu ay benimkide bu gün 4 günüm hala adet olmadım 2 günü kan testi yaptırdm ngatif çarşambaya kadar olmazsam dktora gdicem senin günün baya geçmş dktora gt bence hamlelk belrtisi var mı bende sadece gögüs ağrısı var

bide kan testini en son ne zaman yaptirmistinki:44:

Testi 3 gün önce fln hastaydım hastaneye gittim . İğne yapacaklardı . Geciktiğini söyledim . Test yaptılar. Tok karnımaydım ama acaba etkisi olur mu? .Birde Herhangi bir belirtide yok . Ama hastayım diye ağrı kesiciler alıyorum ondan olabilirmi

toklukla alakasi yok nazli canimm:26:bak bide ilac ne aliyomussun bence bu ay senin hamile kalmaman daha iyi olurrr..belkim ilaclarda geciktiriyo olabilirrrr:26:

Antibiyotik aşkım birşey olacağını zannetmiyorum . Ne yapsam bilemedim. Acaba gereksiz evhamlanıyormuyum neyim

Antibiyotik aşkım birşey olacağını zannetmiyorum . Ne yapsam bilemedim. Acaba gereksiz evhamlanıyormuyum neyim

ama ne iciyon yutuyonki antibiotigi o bebege en zararli bi hap kizlar basit bi agri kesiyi bilem yutmuyo korunmayi birakinca cünküü:

JINEkologa gorunmen lazim canim
adet yok bebek yok
geriye fazla seçenek kalmiyor, kist faalan oalbilir..

canim pskikolojik olabilir bendede oldu aynisi, uzun zaman gelmedi 1hafta olacakti merak ettim gidip test yaptim kendim bisey cikmadi ama boyle hamile gibi hissediyodum kendimi cok yorgundum midem bulaniyodu icime sinmedi gidip hastaneye kan testi yaptirdim orda cikti. fazla stresten de oluyor cok sıkma canini , sende olursun insallah hamis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…