kizlar lütfen dua...

scapula

2 yavrulu anne
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
1.359
2
kizlar suyum geldi...evde yanlizim esimi aradim..birazdan ambulansta gelir..dua edin neolur..

ayy canım iyisin umarım online forum takipteydim gördüm ve heyecanlandım!!Allah yardımcın olsun canımmm...bebişinle iyi haberlerini bekliyoruzzzzz

Canim Allah Yardimcin Olsun Umarim çok Fazla Panik Yapmamişsindir.. Sağlikli Doğumlar..

aaaa canlı canlı oldu vallahi...
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun sağ salim kavuş bebeğine...

Evet canlı canlı doğumm anı gibi hissettim bende:)
Allah bir ağrıyla doğurmanı nasip etsin inaşşah

:):) Kizlar Inşallah Erken Falan Değildir Zamaninda Yetişirde Sağlicakla Alir Bebişini Kucağina Valla Heyacanli Bi Durum... şaşkinim:):)

haha tövbe ya acaba sitemi acik kaldi :roflol: allah yardimcin olsun canim

Yok Sanki çikmiş Gibi Online Olduğunu Nasil Farkediosunuz Kizlar ..
Gitmese Cvp Yazardi Heralde:):)

isimlerımızın yanında yesıl nokta var gordun mu ordan anlıyoruz çıkınca farklı renk oluyo

ayyyy canım Allah yardımcısı olsun.benim scapula ile doğum yapama tarihim aynı.13 hairandı.yanlış hatırlamıyorsam.ben de heyecanlandım şimdi.zaten ikindiden beri hafif bir akıntım var su gibi.sızıntı olabilir.yarın sabah da dr gidecez...hiç belli olmaz aynı gün doğurabiliriz....hayırlısı Allah tan...

ayyyy canım Allah yardımcısı olsun.benim scapula ile doğum yapama tarihim aynı.13 hairandı.yanlış hatırlamıyorsam.ben de heyecanlandım şimdi.zaten ikindiden beri hafif bir akıntım var su gibi.sızıntı olabilir.yarın sabah da dr gidecez...hiç belli olmaz aynı gün doğurabiliriz....hayırlısı Allah tan...

anladığım kadarıyla suyun gelmeye başlamışşş...:1shok::1shok:
fazla olursa hemen dr. git..susuz doğum yapmak zor canım...:1no2:
bir avazda kurtarsın güzel rabbim...:nazar:a.s.

allah yardımcın olsun en güzel haberlerini tezden alırız işallah..allah bi avazda kurtarsınn

YASEMİNNNNNNNNNNNNNN inanmıyorum yaaa Allahımm hemencecık dogur gel beklıyoruzz
super super cok sevındım .
eşimle tv izliyorduk. birden kalktım yanında pc yi açtım içerden nerdesin diye bagırdı bizim kızlara bakıcam dedim doguma giden fln varmı diye mrk ettim dedim ee kadınlar klubunu acar acmaz tabıkı bızım foruma giridm ve baktımmmm kiiiiii scapulacımm doguma gitmişş ayy heyecan yaptım koşa koşaa eşime haber verdimm evde şimdi seninde suyun gelicekk koşmasana diye baardı ..
Allahım yanında olsun dualarımız senınlee yasemincim... tez zamanda kavuşmanı dilerim meleğine..

paniikkk yook...Kız inşallah kolay dogurursuuuunnn..
Yarın haberlerini alırız inşallah..

ben bunlari yazarken sen ecel terleri dokuyo olacaksin buyuk bi ihtimalle...allah bi sancida kurtarsin saglikli bebegini kolarina almak nasip etsin.:emir_bebek::nazar:a.s.

X