kızlar lutfen bır yorumlarmısınız?

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
kızlar onceden tşk edrım lutfen bır yorum yaparmısınız..................? $041.jpg $042.jpg $047.jpg $044.jpg $045.jpg $046.jpg $047.jpg $048.jpg $049.jpg $050.jpg $051.jpg $053.jpg $054.jpg $056.jpg $058.jpg $057.jpg

Bir yolun var sonunda kocaman bir fare gördüm. Seni çekemeyen birileri var gitmek istediğin yolda. İki tane bebiş var ikiz mi hamilesin ki? Çok aydınlıkta çıkmışlar. Kafanı meşgul eden bir olay var. Bir erkekle bayan arasındaki uyuşmazlıkla alakalı bir durum sanırım. Sakin bir hayatın var ama bazı şeyler üst üste gelmiş seni sıkıntıya sokmuş. Hane içinde de kafanı karıştıran canını sıkan durumlar var. Çaydanlık çıkmış anlamı nedir bilemiyorum. Bir erkek var orta boylu ne şişman ne zayıf. Önünde dert ettiği büyük bişey var, bu kişi yanlış yerlerde arıyor istediği şeyi. Farkı seçenekleri değerlendirmesi lazım. Senin falları tutturamıyorum ama yorum yapmak istedim :)

Bir yolun var sonunda kocaman bir fare gördüm. Seni çekemeyen birileri var gitmek istediğin yolda. İki tane bebiş var ikiz mi hamilesin ki? Çok aydınlıkta çıkmışlar. Kafanı meşgul eden bir olay var. Bir erkekle bayan arasındaki uyuşmazlıkla alakalı bir durum sanırım. Sakin bir hayatın var ama bazı şeyler üst üste gelmiş seni sıkıntıya sokmuş. Hane içinde de kafanı karıştıran canını sıkan durumlar var. Çaydanlık çıkmış anlamı nedir bilemiyorum. Bir erkek var orta boylu ne şişman ne zayıf. Önünde dert ettiği büyük bişey var, bu kişi yanlış yerlerde arıyor istediği şeyi. Farkı seçenekleri değerlendirmesi lazım. Senin falları tutturamıyorum ama yorum yapmak istedim :)

baktıgın ıcın cok tşk edrım...senlık bısey yokkı gorduyunu soyluyorsun...cok tşk ederım baktıgın ıcın allah razı olsun

Eğer volkansa karışık yoğun olaylar olacağına, şelaleyse berekete bolluğa serinliğe işaret eder canımm :)

İnşallah her şey güzel olur gönlüne göre canım sakin ol :):)

olmasını istediğin birşey var ve nunun için habermi bekliyorsun inançlı birisisin insanlar için iyi niyelkisin ama lafını ettiklerini biliyorsun ama genede kendine güvendiğin için pek fazla üstüne düşmüyorsun sevineceğin bir haber alacağın kesin bu aralar tam olcak dediğin bişey için ertelenmeler var

olmasını istediğin birşey var ve nunun için habermi bekliyorsun inançlı birisisin insanlar için iyi niyelkisin ama lafını ettiklerini biliyorsun ama genede kendine güvendiğin için pek fazla üstüne düşmüyorsun sevineceğin bir haber alacağın kesin bu aralar tam olcak dediğin bişey için ertelenmeler var

parasal konulardada rahatlık olcak tama anlamıyla ama biraz süre var sabır etmen gereken bşir dönemdesin aceleci davranıyorsun ama olacak olumsuz şeyler olsa bi,le hayrına dokunacak sonunda zamanında seni üzen birisi çok pişman olmuş yada olacak ve çok dua ediyorsun bir şeye onu gösteriyor falın uzun süredir görmediğin biriyle karşılaşacaksın konuşma birisiyle sürekli dertleşiyosun ondan olumlu şeyler duyuyorsun buda sana iyi gelecek çok sevinceksin ama biraz sabır

Tatlim cok tsk ederim yaa.cok mutlu ettin gecr gece beni.allah razi olsun

X