Ona ilk yazan benim.ve gecenlerde ona şöyle yazdım sana asılan bi kız konumunda hissediyorum kendimi.o yüzden senden kaçtığım doğru.o da saygı duyuyorum öyle düşünmüyorum dedi.yani belki açılır dedim ama saygı duyuyorum dedi o kadarSenden hoslanmasi için firsat vermelisin belki de
Yani 3ay oldu diyorsun bu zamana kadar tabiki belli etmesi gerekirdi ama bakiyor da diyorsun.. Bi yemeğe mi ciksaniz neden olmasin ki ? Sen de ikilemde kaliyorsun, asil niyetini ogrensen sen de rahatlarsin..Ona ilk yazan benim.ve gecenlerde ona şöyle yazdım sana asılan bi kız konumunda hissediyorum kendimi.o yüzden senden kaçtığım doğru.o da saygı duyuyorum öyle düşünmüyorum dedi.yani belki açılır dedim ama saygı duyuyorum dedi o kadar
Niyetini öğrenmek için kendi hissettiklerimi açıkladım saygı duyarım dedi.hatta senin ilk yazdığını ve konuştuğumuzu hiç kimseye anlatmadım rahat ol dedi.çekingem herkesin bilmesi değil onu hep görüyorum gördükçe de kendimi kötü hissediyorum.Benden kaçmıyor ama bişey de yapmıyor.saygı duyduğunu söyledikten sonra konsere gidectkmiş arkadaşlarıyla benide cağırdı anlamıyorum ya neyiz biz? Böyle demek istiyorum açıklasın diye onca sey yazdım hiç bişey demediYani 3ay oldu diyorsun bu zamana kadar tabiki belli etmesi gerekirdi ama bakiyor da diyorsun.. Bi yemeğe mi ciksaniz neden olmasin ki ? Sen de ikilemde kaliyorsun, asil niyetini ogrensen sen de rahatlarsin..
Niyetini öğrenmek için kendi hissettiklerimi açıkladım saygı duyarım dedi.hatta senin ilk yazdığını ve konuştuğumuzu hiç kimseye anlatmadım rahat ol dedi.çekingem herkesin bilmesi değil onu hep görüyorum gördükçe de kendimi kötü hissediyorum.Benden kaçmıyor ama bişey de yapmıyor.saygı duyduğunu söyledikten sonra konsere gidectkmiş arkadaşlarıyla benide cağırdı anlamıyorum ya neyiz biz? Böyle demek istiyorum açıklasın diye onca sey yazdım hiç bişey demedi
Hayal kırıklığına uğradım ben kötü hissettiğimde o bana iyi gelen bişey söyler sandım.ama söylemeyince yıkıldım.cnm sende konsere gıtseydınya onla belki sonradan yalnız kalırdınız o da sana acılırdı.. senuın onla bulusman lazm
Saygı duyarım demiş senin söylediklerine karşılık. Bence sana karşı hissettiği bir şey yok ama senin ilgini kaybetmekte istemiyor. Sen bunlar hiç olmamış gibi davranmaya başla acaba ondan ne çeşit bir tepki gelecek.Bundan sonra normal davranayım dimi? Zaten ben açıldım ona.Sadece davranışlarını uzaktan izlediğim kadarını begendiğimi söyledim.Şimdi eger o da istiyorsa o yazar o gelir dimi? Ben daha fazla ne yapabilirim ki yüzyüze bakacağımızı bildiğim halde kendimi söyledim.Amacı sadece arkadaş olarak takılmak olabilir mi acaba?
Saygı duyarım demiş senin söylediklerine karşılık. Bence sana karşı hissettiği bir şey yok ama senin ilgini kaybetmekte istemiyor. Sen bunlar hiç olmamış gibi davranmaya başla acaba ondan ne çeşit bir tepki gelecek.
Tepki olarak sadece facede konuşuyorsun da yüzyüzeyken konuşmuyosun.özellikle selam vermemeye calışır gibisin demişti.Saygı duyarım demiş senin söylediklerine karşılık. Bence sana karşı hissettiği bir şey yok ama senin ilgini kaybetmekte istemiyor. Sen bunlar hiç olmamış gibi davranmaya başla acaba ondan ne çeşit bir tepki gelecek.
Boyle biseyi yeniden soylerse yuzeysel cevap verip acıklama yapmaktan kaçınmalısın. Su an kendini geri cekip onun davranıslarını gozlemle..Tepki olarak sadece facede konuşuyorsun da yüzyüzeyken konuşmuyosun.özellikle selam vermemeye calışır gibisin demişti.
Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlarBoyle biseyi yeniden soylerse yuzeysel cevap verip acıklama yapmaktan kaçınmalısın. Su an kendini geri cekip onun davranıslarını gozlemle..
Cok haklisin canim.Dedigin gibi her hareketini benden hoslaniyor diye yorumluyorum.Ama simdi ki erkekler bozuk.Anlayamiyorsun.Her kiza oyle davraniyorlar.Umarim icimdeki heyecan merak sonmeden o da bulur beni.Seninkisi şu an için karşılıksız aşk gibi görünüyor... Zaten sana karşı bişeyler hissetseydi en başta sende bunu anlardın ilk hisseden sen olmuşsun... ve bunu bir şekilde ona açıklayarak yada belli ederek dikkatini çekmeyi başarmışsın... onun seninle şuanda ilgilenmesi tamamen meraktan ve kensine olan ilginin hoşuna gitmesinden... sen şu andan itibaren biraz uzak dursan.... bu sefer o başlayacak acaba benden vazmı geçiyor diyerek seni daha çok göz hapsine ve göz takibine alacak... ve inşallah sana karşı gerçekten bişeyler hissederse geç kalmaz... çünkü bundan sonra geçen her sürede senin kafandaki acabalar heyecanını yenmeye ve içinde başlayan aşk ateşini söndürmeye başlayacak.... sana tavsiyem gözü kör bir aşık olma ve yaptığı her haraketten evet benden hoşlanıyor yoksa böyle yapmazdı gibi umutlara ve ümitlere kapılma... sonrasında üzülen sen olursun...