Kızlar lütfen bir bakın gerçekten artık çok kafama takıyorum :(

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
kızlar yıllardır yıllardır geçmeyen bir vajinal mantara sahibim aile hekimim travazol veriyor her defasında gene aynı 3-4 tüp bitirdim hiç bir işe yaramıyor kalıcı olarak artık nasıl yok edicem bunu

birde vajinamın iç dudaklarında sivilce gibi gözüken minik minik pütürcükler var bu normalmi ne yapabilirim artık ya ( içini sıkınca iltihap çıkıyor )

Doktora gittn mi hiç? Aile hekimiyle olmaz bu. Mantar çok yayılmış olabilir. Çok zor geçer. Eğer gerçekten mantarsa hindistan cevizi yağı sürmek iyi geliyor ayrıca şekeri ve hamur işlerini kesicen. Bunlar mantarı besler. Bağışıklığı kuvvetlendiricen. Kemik suyu sarımsak ev yapımı turşu yoğurt yemen gerekenler. Probiyotiklerle beslenmen gerekir yani.
ama önce doktora gidip kültür vermen lazım.

Mantar öyle kabarcık yapmaz diye biliyorum. Kadın doğuma gitsen test yapılsa daha mantıklı. İç çamaşırını değiştir pamukluya geç, ıslak tutmamaya çalış. Ben kaşıntı için sirkeli su ile sildim bi iki defa çok iyi gelmişti.

Smear testi ver mutlaka vajinal sigili anımsattı bana anlattığın yazı , bende 30 yaşındayım ve pap smear verdim ( seni korkutmak istemem ama ) 2. kez hamile kalmak istiyodum ve smear sonucu hpv16 pozitif vs normal cikti yani bi virus diyelim benim de bitmek tukenmek bilmeyen bi akintim vardı sebebi buymus meğer.. Gecmis olsun.

Benimde var akıntım yıllardır uyardığın için gerçekten çok teşekkür ederim bu arada cinsel birliktelik yaşamadım henüz hpv çıkabilirmi ki acaba

Benimde var akıntım yıllardır uyardığın için gerçekten çok teşekkür ederim bu arada cinsel birliktelik yaşamadım henüz hpv çıkabilirmi ki acaba
Cinsel birleşme olmadan özel bolgelerin birbirine degmesi veya oral yolla tatmin etme vb şeylerle de bulaşıyormuş doktorum bu şekilde anlattı. Hpv konusunu bi araştır ve bi jinekologla görüşmeni tavsiye ederim. Kadın cinselliği ve vajinal bölge ile ilgili konular gerçekten ertelememeli bence. Tavsiyem hiç vakit kaybetmemen. Rica ederim umarım şikayetlerin en kısa sürede son bulur..

hpv surtunme yoluyla da cok kolay bulasan bir virus o yuzden cinsel birliktelik yasamana gerek yok ama en kisa zaman da bence de bi kadin dogum doktoruna gorunsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…