Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bir bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum değerlendirdim ve bugün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var sizdede öyle oluyormu fokur fokur gibi 😂😂

Rabbim kucağını doldursun kuzum bende gördüm silik gibi ama gebelik var gibi görünüyor 🥰

5 yıl oldu 2 kimyasal bi de bos gebeliğin oldu cnm sen
Benimde bir boş gebeliğim oldu, peşinden oğlum oldu. Peşinden tekrar boş gebelik oldu, peşinden kimyasal oldu. Ama arada oğlumda oldu hamd olsun. Hiç ümitsizliğe kapılma hamile kalabiliyorsun şükür. Kürtajlardan bıkıp ara vermiştim. Şimdi bende ikinci için uğraşıyorum. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bakalım hamile kaldım mı hayırlısı Allah'tan sabırla beklicem ve görücem...

Benimde bir boş gebeliğim oldu, peşinden oğlum oldu. Peşinden tekrar boş gebelik oldu, peşinden kimyasal oldu. Ama arada oğlumda oldu hamd olsun. Hiç ümitsizliğe kapılma hamile kalabiliyorsun şükür. Kürtajlardan bıkıp ara vermiştim. Şimdi bende ikinci için uğraşıyorum. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bakalım hamile kaldım mı hayırlısı Allah'tan sabırla beklicem ve görücem...
Hayırlısı olsun cnm ama ben kurtajdan sonra hiç hamile kalamadım 2 yılı gecti

Hayırlısı olsun cnm ama ben kurtajdan sonra hiç hamile kalamadım 2 yılı gecti
Kalırısn üzülme küttajla alakalı değildir de, yumurtlama ile alakalıdır bence. Sende Gynositol başlasana çok faydalıymış yumurta gelişimi için ve bitkisel...

Kalırısn üzülme küttajla alakalı değildir de, yumurtlama ile alakalıdır bence. Sende Gynositol başlasana çok faydalıymış yumurta gelişimi için ve bitkisel...
O marka değilde içinde inositol bulunan başka bi marka kullaniyorum

Back