Valla onu becere bilen varsa gelsin parasıyla bana ders versinÇok kafaya takarsaniz olmaz diyorlar forumda çok okudum akillarindan bebis dusuncesini cikarip hamile kalanlariihayirlisi olsun hakkimizda
Amin canim 5 yildir takmiyordm ama nedense olmadiÇok kafaya takarsaniz olmaz diyorlar forumda çok okudum akillarindan bebis dusuncesini cikarip hamile kalanlariihayirlisi olsun hakkimizda
Taksanda takmasan da ayni kuzum problem esimdr olmasina ragmrn adamin kafa rahat diyorum banada senin ictigndenValla onu becere bilen varsa gelsin parasıyla bana ders versin
Valla bence de taksanda aynı takmasandaçünkü ben en çok taktiğin zamanlarda hamile kaldım ama doğurmak nasip olmadi.kiz sorun eşindeyse bi dr gitsenizeTaksanda takmasan da ayni kuzum problem esimdr olmasina ragmrn adamin kafa rahat diyorum banada senin ictigndenolcaa varsa olur diyo ne grk bu kdr seye diyo
Gtmez miyiz yawrm asilama da yaptrdk ya hrseyi kullandik bakalm smdi de yanklar baharattan aldk biseyelr yaninda da havuc kuruValla bence de taksanda aynı takmasandaçünkü ben en çok taktiğin zamanlarda hamile kaldım ama doğurmak nasip olmadi.kiz sorun eşindeyse bi dr gitsenize
Inş ise yarar canm ama erkeklerde en çok keçi boynuzu ise yarıyorGtmez miyiz yawrm asilama da yaptrdk ya hrseyi kullandik bakalm smdi de yanklar baharattan aldk biseyelr yaninda da havuc kuru
Onu yaptk smdi havuca gectikInş ise yarar canm ama erkeklerde en çok keçi boynuzu ise yarıyor
Canım benım esimde de bıraz sperm sorunu vardı özel bir ılac kullandı adı north vital ve keçiboynuzu pekmezi özü kullandı ve 4 ay önce brn hamıle kaldım ama maalesef 3 ay önce kaybettim bebeğimi kecı boynuzu pekmezi ve o ılactan dene istersen cok iyi gelıyorGtmez miyiz yawrm asilama da yaptrdk ya hrseyi kullandik bakalm smdi de yanklar baharattan aldk biseyelr yaninda da havuc kuru
Her seyi denemeyi dusunuyorm canin ona da bakariz herseye açigimCanım benım esimde de bıraz sperm sorunu vardı özel bir ılac kullandı adı north vital ve keçiboynuzu pekmezi özü kullandı ve 4 ay önce brn hamıle kaldım ama maalesef 3 ay önce kaybettim bebeğimi kecı boynuzu pekmezi ve o ılactan dene istersen cok iyi gelıyor
Teşekkür ederım inşallah rabbım en kısa zamanda yüzünüzü güldürür ben şu an kürtajdan sonra 2. Adetim ve bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem cünkü ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile olduHer seyi denemeyi dusunuyorm canin ona da bakariz herseye açigimcok gecmis olsn basiniz sagolsun
Onu doktor yazmadan alabiliyor muyuz catlatma ignesiniTeşekkür ederım inşallah rabbım en kısa zamanda yüzünüzü güldürür ben şu an kürtajdan sonra 2. Adetim ve bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem cünkü ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile oldu
Alabiliyorsun ama onu sana doktorun söylemesi lazım cunku yumurta gerekli büyüklüğe ulaşınca o iğne vuruluyor yanı tam zamanını doktorun söylemesi lazımOnu doktor yazmadan alabiliyor muyuz catlatma ignesini
kiz benim ovulasyon testleri niye manyak gibi cikiuoNaptnz kizlar durumlar nasil
Marka mi degstrsen kac tane aldn cok mu var sari mi cikiyior dagiliyo mukiz benim ovulasyon testleri niye manyak gibi cikiuo
9 tane yaptım şimdiye kadar 20 tane aldım laboquick bu marka her yerde iyi olduğunu duydumMarka mi degstrsen kac tane aldn cok mu var sari mi cikiyior dagiliyo mu
Bi resimlerini atsana kuzum olmadi sana bi yer öneririm ordan al çok güzeller9 tane yaptım şimdiye kadar 20 tane aldım laboquick bu marka her yerde iyi olduğunu duydum
Eh iste kuzum ya can sıkıntısı gün sayıyorum ama hiç mi hiç umudum yok allahım hayırlı etsin ne diimNaptnz kizlar durumlar nasil
Canm teste devam et pik olmak üzere akşam 8 den sonra tekrar yapKızlar merhaba ilki dünkü testim herzamankine göre daha koyu bugün ki testimde silik olan koyu olan testi değerlendirdim benimde 12 temmuz bat günüm sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?