Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bir bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok kafaya takarsaniz olmaz diyorlar forumda çok okudum akillarindan bebis dusuncesini cikarip hamile kalanlarii hayirlisi olsun hakkimizda
Amin canim 5 yildir takmiyordm ama nedense olmadi vardir bi hikmet napalim

Valla onu becere bilen varsa gelsin parasıyla bana ders versin
Taksanda takmasan da ayni kuzum problem esimdr olmasina ragmrn adamin kafa rahat diyorum banada senin ictignden olcaa varsa olur diyo ne grk bu kdr seye diyo

Taksanda takmasan da ayni kuzum problem esimdr olmasina ragmrn adamin kafa rahat diyorum banada senin ictignden olcaa varsa olur diyo ne grk bu kdr seye diyo
Valla bence de taksanda aynı takmasandaçünkü ben en çok taktiğin zamanlarda hamile kaldım ama doğurmak nasip olmadi.kiz sorun eşindeyse bi dr gitsenize

Valla bence de taksanda aynı takmasandaçünkü ben en çok taktiğin zamanlarda hamile kaldım ama doğurmak nasip olmadi.kiz sorun eşindeyse bi dr gitsenize
Gtmez miyiz yawrm asilama da yaptrdk ya hrseyi kullandik bakalm smdi de yanklar baharattan aldk biseyelr yaninda da havuc kuru

Gtmez miyiz yawrm asilama da yaptrdk ya hrseyi kullandik bakalm smdi de yanklar baharattan aldk biseyelr yaninda da havuc kuru
Canım benım esimde de bıraz sperm sorunu vardı özel bir ılac kullandı adı north vital ve keçiboynuzu pekmezi özü kullandı ve 4 ay önce brn hamıle kaldım ama maalesef 3 ay önce kaybettim bebeğimi kecı boynuzu pekmezi ve o ılactan dene istersen cok iyi gelıyor

Her seyi denemeyi dusunuyorm canin ona da bakariz herseye açigim cok gecmis olsn basiniz sagolsun

Her seyi denemeyi dusunuyorm canin ona da bakariz herseye açigim cok gecmis olsn basiniz sagolsun
Teşekkür ederım inşallah rabbım en kısa zamanda yüzünüzü güldürür ben şu an kürtajdan sonra 2. Adetim ve bu ay klomen ve catlatma ıgnesı denıycem cünkü ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile oldu

Onu doktor yazmadan alabiliyor muyuz catlatma ignesini

Alabilirsin ama doktorun sana söylemesi lazım yumurtanın gerekli büyüklüğe ulaştığını ona göre i
Onu doktor yazmadan alabiliyor muyuz catlatma ignesini
Alabiliyorsun ama onu sana doktorun söylemesi lazım cunku yumurta gerekli büyüklüğe ulaşınca o iğne vuruluyor yanı tam zamanını doktorun söylemesi lazım

Kızlar merhaba ilki dünkü testim herzamankine göre daha koyu bugün ki testimde silik olan koyu olan testi değerlendirdim benimde 12 temmuz bat günüm sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20190701_132024.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20190701-142137.png
    219,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar merhaba ilki dünkü testim herzamankine göre daha koyu bugün ki testimde silik olan koyu olan testi değerlendirdim benimde 12 temmuz bat günüm sizce nasıl
Canm teste devam et pik olmak üzere akşam 8 den sonra tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…