iyi o zaman degerlendirmisimBen de bir kez yogun geliyor aksamina yada iste yakaladiktan bi kac saat snra hafifliyor 24.48 saat arasi olcaani dusunuyorum cogunlukla oyle oluyor
1 kez gec oldu akintida 5 gun snra olms regl olunca anladm kendi capimzda ugrasiyoz isteiyi o zaman degerlendirmisim
7si erken biraz canmBende 7sinde yaparımerkenmi ki acep
Benim gb siyirirsin ondan snra7si erken biraz canm
Bana 1 gun oluyor canim cok kez takip ettim ertesi gun kesiliyor uzun mu suruyor seninKuzular yumurtlama akıntısı tek bi gün olan birşey değil ki
Aynen 7 çok erken .Canm bence bi çizgi var ama emin olamadım sabah ilk idrarla mi yaptın. Yarın sabah tekrar yapBenim gb siyirirsin ondan snravar mi yom mu gelecek mi
Kişiden kisye değişir ama normali 3 gün benimde 4 .5 gun sürüyor yumurtlama olduğu gün hem kasik ağrım artıyor hemde akıntım artiyiBana 1 gun oluyor canim cok kez takip ettim ertesi gun kesiliyor uzun mu suruyor senin
Yok daha 1 saat once yapmstm zamaninda almistm ovulasyon testyle yaninda gebelik testi bos buldukca yapiyorm elimde patlamasinAynen 7 çok erken .Canm bence bi çizgi var ama emin olamadım sabah ilk idrarla mi yaptın. Yarın sabah tekrar yap
Hey allahım ya benden bi tane daha albeni vur sana☺Yok daha 1 saat once yapmstm zamaninda almistm ovulasyon testyle yaninda gebelik testi bos buldukca yapiyorm elimde patlamasin
Hayat insani ne hale getiriyoHey allahım ya benden bi tane daha albeni vur sana☺
Bekle.kuzum ya sen bana bakma en azndan huzunlenmiyor insan tek czgi gormeden regl olncaTamamdir kızlar bekleyim bakalım eger dayanamayip yapmazsam tabi
Canim sabah ilk idrarla tekrarlasan , yeni mi yaptin bunu ?Netlesmis mi huni mi alip geliyorumEki Görüntüle 2283397
Canim bat 5 temmuz yani daha 7 gun var reglime tekrarlayacagm yoksa 2 gun sonraCanim sabah ilk idrarla tekrarlasan , yeni mi yaptin bunu ?
Aslinda 7si önemli bi gün eger hamişsem O gün ögrenmeyi cok isterdim yoksa ben beklerim ya hiç oyle sabirsizlanmiyorum
Sonucu buraya yaz allah gonlundekini nasip etsin insCanim bat 5 temmuz yani daha 7 gun var reglime tekrarlayacagm yoksa 2 gun sonra
kiz valla ben goruyom sanki ince silik biseyNetlesmis mi huni mi alip geliyorumEki Görüntüle 2283397
Bende gölge gibi goruyorum cok hafif hadi hayirlisikiz valla ben goruyom sanki ince silik bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?