Amin cnm âmin dune kadar yumurtlama olsun diye yırtıyordum kendimi şimdide nasil 14 gün beklicem diyeHahhah yarasın kısa zamanda hepimizin bebişleri gelir umarim tatlım
Evet cnm catlamayla 3. Gun bugunSen de mi beklemedesin benim gibi
Aaaaaa süper aynı gün için ip çekiyoruz deseneBenimde öyle canım
Tamam canm kesin atarım zaten ben totem yaptım ayın 10 da test yapacagimÖyle vallahitest Sonuçlarımızı Atalım bekliyorum seni de
Var gibi ama hiç emin değilim cnmCift var mi cnku ovulasyon tarihini biliyorum 20si ben cok silik goruyom elimde
cok az bende goruyorum sankiCift var mi cnku ovulasyon tarihini biliyorum 20si ben cok silik goruyom elimde
sende mi ovulasyon testi yaptinBen elimde goruyom bu ay umitliydm cok yarindan itibaren gun gun yaparsam ii olur
Ya belli belirsiz sanki bende gördüm gibi. Ya da öyle görmek istediğimden canımCift var mi cnku ovulasyon tarihini biliyorum 20si ben cok silik goruyom elimde
Canım benim de 4 gün önce çok yoğun bir Akıntım oldu ama Temizle temizle bitmiyordu o gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün Afedersin değerlendirdik sen nasıl yaptın Akın takibiniYok canim akinti takibi yaptimadetim sasmazhic bir gun bile 30 gundur fix bi kere kisin yanlslikla tarcin cayi ictm bilmeden ondan gecikti bir de kimyasaldan gecikti ilk kez su anda 5 ini beklemedeym genelde gebelik testleerini 1 hafta onceden yapmaya baslarm bu sefer midem.bombos gb her zaman bi kazinma var bir de sag da cok agri
Zaten hep oyle gormek istegmz icin hep husranYa belli belirsiz sanki bende gördüm gibi. Ya da öyle görmek istediğimden canımbi kaç gün daha bekle tekrarla testini insallahhh hamişsindir
Ben de bir kez yogun geliyor aksamina yada iste yakaladiktan bi kac saat snra hafifliyor 24.48 saat arasi olcaani dusunuyorum cogunlukla oyle oluyorCanım benim de 4 gün önce çok yoğun bir Akıntım oldu ama Temizle temizle bitmiyordu o gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün Afedersin değerlendirdik sen nasıl yaptın Akın takibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?