Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bir bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahhah yarasın kısa zamanda hepimizin bebişleri gelir umarim tatlım 🙈😋

Kizlar bana da bir el atin bat 5 temmuz tabi ben bi hafta onceden baslarim her zaman test yaptm evet cok erken ama bi bakiverir misinz ya atam resim

Cift var mi cnku ovulasyon tarihini biliyorum 20si ben cok silik goruyom elimde

Eklentiler

• Screenshot_20190629-170021_Gallery.jpg
    Screenshot_20190629-170021_Gallery.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 29
Ben elimde goruyom bu ay umitliydm cok yarindan itibaren gun gun yaparsam ii olur

Yok canim akinti takibi yaptim 😕 adetim sasmazhic bir gun bile 30 gundur fix bi kere kisin yanlslikla tarcin cayi ictm bilmeden ondan gecikti bir de kimyasaldan gecikti ilk kez su anda 5 ini beklemedeym genelde gebelik testleerini 1 hafta onceden yapmaya baslarm bu sefer midem.bombos gb her zaman bi kazinma var bir de sag da cok agri

Yok canim akinti takibi yaptim 😕 adetim sasmazhic bir gun bile 30 gundur fix bi kere kisin yanlslikla tarcin cayi ictm bilmeden ondan gecikti bir de kimyasaldan gecikti ilk kez su anda 5 ini beklemedeym genelde gebelik testleerini 1 hafta onceden yapmaya baslarm bu sefer midem.bombos gb her zaman bi kazinma var bir de sag da cok agri
Canım benim de 4 gün önce çok yoğun bir Akıntım oldu ama Temizle temizle bitmiyordu o gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün Afedersin değerlendirdik sen nasıl yaptın Akın takibini

Ya belli belirsiz sanki bende gördüm gibi. Ya da öyle görmek istediğimden canım 🙄🤔🤔 bi kaç gün daha bekle tekrarla testini insallahhh hamişsindir 😊
Zaten hep oyle gormek istegmz icin hep husran 😂😂😂😂 vay delikanli gonlum vay ben bu kursunu yine mi yedim

Canım benim de 4 gün önce çok yoğun bir Akıntım oldu ama Temizle temizle bitmiyordu o gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün Afedersin değerlendirdik sen nasıl yaptın Akın takibini
Ben de bir kez yogun geliyor aksamina yada iste yakaladiktan bi kac saat snra hafifliyor 24.48 saat arasi olcaani dusunuyorum cogunlukla oyle oluyor 🤔

Back