Işte kuzum resimlerini görebilseydim daha doğru cevap verirdimevet aynen benimde oyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte kuzum resimlerini görebilseydim daha doğru cevap verirdimevet aynen benimde oyle oldu
Hah o zaman dün bugün ve iki gün dha birliktelik olcak canm o zaman beraber bekliycez minnoslaribenim hep koyu cikmiyodu bi saat sonra koyulasiyordu adet bittikten sonra 3.günü koyulasti bugün siliklesti
ayyy hadi insAllah benim bat 11 temmuz seninki ne zamanHah o zaman dün bugün ve iki gün dha birliktelik olcak canm o zaman beraber bekliycez minnoslari
Benim âdetlerim düzensiz cnm o yüzden bi önemi yok yumurtlama gününe göre test zamanı belirliyorumayyy hadi insAllah benim bat 11 temmuz seninki ne zaman
kac senelik evlisin veya aylik bebisin var miBenim âdetlerim düzensiz cnm o yüzden bi önemi yok yumurtlama gününe göre test zamanı belirliyorum
5 yıl oldu 2 kimyasal bi de bos gebeliğin oldu cnm senkac senelik evlisin veya aylik bebisin var mi
cok gecmis olsun canim rabbim en iyisini versin ben daha 7 aylik evliyim bütun testlerom yapildi hersey normal esimde gidicek haftaya 7 aydir istiyoruz5 yıl oldu 2 kimyasal bi de bos gebeliğin oldu cnm sen
Daha erkenmis kuzum Sana yacok gecmis olsun canim rabbim en iyisini versin ben daha 7 aylik evliyim bütun testlerom yapildi hersey normal esimde gidicek haftaya 7 aydir istiyoruz
Rabbim herkese versin görümcem de 10 yil cocugu olmadi meyan koku icti 2 ay 3.ay hamile kaldi nette meyan koku icmeyon diyolar ama icen hamile kaliuoDaha erkenmis kuzum Sana ya
Sen daha başlama cnm böyle şeylere onlar son çare sonra hormonların bozulurRabbim herkese versin görümcem de 10 yil cocugu olmadi meyan koku icti 2 ay 3.ay hamile kaldi nette meyan koku icmeyon diyolar ama icen hamile kaliuo
yok canim icmiyorum sogan kuru yapiyorum sadece oda saglikli zatenSen daha başlama cnm böyle şeylere onlar son çare sonra hormonların bozulur
Onuda uzun süre yapma cnm daha çok erkenyok canim icmiyorum sogan kuru yapiyorum sadece oda saglikli zaten
tamam canim tsk ediyorum insAllah en kisa zamanda aliriz bebislerimizi kucagimizaOnuda uzun süre yapma cnm daha çok erken
Ayyy âmin gün gün belirtileri yazarım sende yaztamam canim tsk ediyorum insAllah en kisa zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza![]()
tamam canim.bekliyomAyyy âmin gün gün belirtileri yazarım sende yaz
@aselimmm97 canim bende foto yukleyemiyordum . App tan degil googleden gir siteye o zaman yukleniyor
her türlü yolu denedim olmiyorrr
hemen giriyorum@aselimmm97 canim bende foto yukleyemiyordum . App tan degil googleden gir siteye o zaman yukleniyor