Kuzum testlerinin bi resmini atarmisinMerhaba hanımlar benim iki gün önce çok yoğun yumurta Akıntım oldu dün de önceki gün gibi olmasa da gene Akıntım vardı ovulasyon testi yaptım iki gün önce kırmızıydı dün daha çok kırmızı oldu maalesef iki gün önce ilişkiye girmedik Affedersiniz Dün girdik ama Sizce yumurtlama günüm ne zamandı bugün yumurta gibi Akıntım hiç olmadı bir yardım eder misiniz
ya canim ben atamiyorum fotograf olmuyorKuzum testlerinin bi resmini atarmisin
Dosya ekle de cnm olurya canim ben atamiyorum fotograf olmuyor
yaptgm ilk günden beri silik cikiuo cizgilerKuzum testlerinin bi resmini atarmisin
basiyorum kuzum olmuyorDosya ekle de cnm olur
Sadece yumurtlama günü pik yapar zaten cnm ama testleri görmem lazım yardımcı olabilmem iciyaptgm ilk günden beri silik cikiuo cizgiler
Kamera dosya ekle falan çıkmıyor mubasiyorum kuzum olmuyor
Sadece yumurtlama günü pik yapar zaten cnm ama testleri görmem lazım yardımcı olabilmem ici
yok canim dosya ekle var ona da basiyorum olmuyorKamera dosya ekle falan çıkmıyor mu
her türlü yolu denedim olmiyorrr |
her türlü yolu denedim olmiyorrr |
Off üzüldüm canm başka bi tl de dene çünkü yanlış bi bilgi vermek istememem
her türlü yolu denedim olmiyorrr
Boşa bi ay gecirmeni hiç istemem
her türlü yolu denedim olmiyorrr
Adetim biter bitmez hemen testi yaptım ve ilk yaptığım günden beri silik çizgi çıkıyordu 3. günOff üzüldüm canm başka bi tl de dene çünkü yanlış bi bilgi vermek istememem
Adetim biter bitmez hemen testi yaptım ve ilk yaptığım günden beri silik çizgi çıkıyordu 3. gün
çok kıpkırmızı bir çizgi çıktı dün de kırmızıydı önceki günden daha kırmızı acaba yumurtladığında denk getiremedik mi diye korkuyorum
Şu ikisini de dene bi canm
silik cikti valla ama simdi baktim.oda kirmizi olmus testlerdemo sknti var sen yaptin mi hicBu günkü test nasıldı cnm
Benim hormonlarım biraz yüksek olduğundan hep koyu çıkıyordu ama şükürler olsun bugün çatlamayi gördüm bak.ama seninkiler i benimle kıyaslama dedim ya benim hormonlarım biraz yükseksilik cikti valla ama simdi baktim.oda kirmizi olmus testlerdemo sknti var sen yaptin mi hic
evet aynen benimde oyle olduBenim hormonlarım biraz yüksek olduğundan hep koyu çıkıyordu ama şükürler olsun bugün çatlamayi gördüm bak.ama seninkiler i benimle kıyaslama dedim ya benim hormonlarım biraz yüksek
benim hep koyu cikmiyodu bi saat sonra koyulasiyordu adet bittikten sonra 3.günü koyulasti bugün siliklestiBenim hormonlarım biraz yüksek olduğundan hep koyu çıkıyordu ama şükürler olsun bugün çatlamayi gördüm bak.ama seninkiler i benimle kıyaslama dedim ya benim hormonlarım biraz yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?