Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bir bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba hanımlar benim iki gün önce çok yoğun yumurta Akıntım oldu dün de önceki gün gibi olmasa da gene Akıntım vardı ovulasyon testi yaptım iki gün önce kırmızıydı dün daha çok kırmızı oldu maalesef iki gün önce ilişkiye girmedik Affedersiniz Dün girdik ama Sizce yumurtlama günüm ne zamandı bugün yumurta gibi Akıntım hiç olmadı bir yardım eder misiniz :110:

Merhaba hanımlar benim iki gün önce çok yoğun yumurta Akıntım oldu dün de önceki gün gibi olmasa da gene Akıntım vardı ovulasyon testi yaptım iki gün önce kırmızıydı dün daha çok kırmızı oldu maalesef iki gün önce ilişkiye girmedik Affedersiniz Dün girdik ama Sizce yumurtlama günüm ne zamandı bugün yumurta gibi Akıntım hiç olmadı bir yardım eder misiniz :110:
Kuzum testlerinin bi resmini atarmisin

Şu ikisini de dene bi canm

Eklentiler

• Screenshot_20190627-170503_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190627-170503_Samsung Internet.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190627-170459_Android System.jpg
    Screenshot_20190627-170459_Android System.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 44
Off üzüldüm canm başka bi tl de dene çünkü yanlış bi bilgi vermek istememem
Adetim biter bitmez hemen testi yaptım ve ilk yaptığım günden beri silik çizgi çıkıyordu 3. gün
çok kıpkırmızı bir çizgi çıktı dün de kırmızıydı önceki günden daha kırmızı acaba yumurtladığında denk getiremedik mi diye korkuyorum

Bu günkü test nasıldı cnm
Adetim biter bitmez hemen testi yaptım ve ilk yaptığım günden beri silik çizgi çıkıyordu 3. gün
çok kıpkırmızı bir çizgi çıktı dün de kırmızıydı önceki günden daha kırmızı acaba yumurtladığında denk getiremedik mi diye korkuyorum

silik cikti valla ama simdi baktim.oda kirmizi olmus testlerdemo sknti var sen yaptin mi hic
Benim hormonlarım biraz yüksek olduğundan hep koyu çıkıyordu ama şükürler olsun bugün çatlamayi gördüm bak.ama seninkiler i benimle kıyaslama dedim ya benim hormonlarım biraz yüksek

Eklentiler

• 20190627_165319.jpg
    20190627_165319.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 68
Benim hormonlarım biraz yüksek olduğundan hep koyu çıkıyordu ama şükürler olsun bugün çatlamayi gördüm bak.ama seninkiler i benimle kıyaslama dedim ya benim hormonlarım biraz yüksek
evet aynen benimde oyle oldu

benim hep koyu cikmiyodu bi saat sonra koyulasiyordu adet bittikten sonra 3.günü koyulasti bugün siliklesti

Back