• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bilginiz varsa benimle paylaşın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NeverSayNever--

Kendimi terkedip gidesim var...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
358
301
23
3-4 ay kadar önce ölü gebelikten kürtaj olmuştum. Çatlatma iğnesi ile olmuştu o gebeliğim. 2 hafta önce yine çatlatma iğnesi yaptılar. Reglime 3 gün var ve dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Dr sonuçlar akşam 4 te çıkacak dedi numarasını verdi ara söylerim sonucu dedi. Aradım ve negatif olduğunu gebelik olmadığını söyledi. Sonucu kendi gözümle görmedim. Önceki gebeliğimde reglime 1 gün varken kan tahlili yaptırmıştım 246 çıkmıştı. Acaba reglime daha var değer küçük çıktığında gebelik yok diyolar öyle bişey mi oldu anlamadım. Bi de sağlık ocağında ki kan tahliline ne kadar güvenebilirim??

öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm bence regliniz gecikirse testi tekrar başka yerde yaptırın bende 20 gün beklemek zorundayım beklemek çokk zor ama vaktinden önce sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben 4 yıllık evliyim ilk tedavim klomen ve çatlatma iğnesi bu ay başladım hepimizin hakkında hayırlısı en güzeli olsun inşallah

öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm bence regliniz gecikirse testi tekrar başka yerde yaptırın bende 20 gün beklemek zorundayım beklemek çokk zor ama vaktinden önce sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben 4 yıllık evliyim ilk tedavim klomen ve çatlatma iğnesi bu ay başladım hepimizin hakkında hayırlısı en güzeli olsun inşallah
Saol canm. Benim 2. Çatlatma iğnesi. İlk çatlatma iğnesinde gebe kalmıştım yine kalırım sandım ama olmadı

Back