kizlar lutfen bi akil verin

En iyisi kanıtları alın o elinizdekileirn bir sekilde fotografını cekin söyleyin acık acık.Sus sus nereye kadar? Nasıl bu kadar sabrettiniz ve nasıl hala yüzüne bakabiliyorsunuz ki? o_O
Daha fazla saklamayın bildiginizi.
Gecmis olsun :KK43:
yuzune baka bilmiyorum ki zaten. ben nelere sabrettim be kardes bu ne ki

Namaz kılmak bi karakter belirtisi değil inanış biçimidir.
Neden her namaz kılan ve hata yapan insanın bu özelliği afişe ediliyor anlamıyorum.
Adamın dini inanışından ya da ibadetinden kime ne?
Bu durum neden özellikle vurgulanıyor?
Namaz kılan insanın nefsi yok mu?
Namaz kılıyorsa hata yapamaz anlamına mı geliyor?

allah korkusu var icinde her halde diyip kendimi aldatmisim iste

allah korkusu var icinde her halde diyip kendimi aldatmisim iste
Böyle aşağılık bi hareketin Allah korkusuyla bi alakası olamaz arkadaşım.
Ancak karakterle bağdaştırılabilir.
Ne hacılar hocalar gördük görüntüsünün arkasına saklanıp, Allah inancını kullanıp insanların haklarını taciz eden.
Eşinin namaz kılıyor olması ona güvenebilmen için en son sebep olsun.
Ayrıca Allah yardımcın olsun.

Böyle aşağılık bi hareketin Allah korkusuyla bi alakası olamaz arkadaşım.
Ancak karakterle bağdaştırılabilir.
Ne hacılar hocalar gördük görüntüsünün arkasına saklanıp, Allah inancını kullanıp insanların haklarını taciz eden.
Eşinin namaz kılıyor olması ona güvenebilmen için en son sebep olsun.
Ayrıca Allah yardımcın olsun.

tesekkur ederim zoruma gidiyor cok.

hep sen bu telefona bakarsan benden bosanirsin derdi

Bir bayan olarak bu laftan sonra sakin kalmanızı iki şeye bağlıyorum;
Ya konu fake ve erkeksiniz,
Ya da kusura bakmayın ama gerçekten çok safsınız...

Yahu adam açık açık demiş tlf bişiler var ve senin benden boşanmana sebep şeyler.. O zamandan bu zamana dek nasıl yaşadınız pardon? Kuşku içinizi kemirmedi mi?

Vallahi pes diyorum hayretle okuyorum.. :KK12::KK12:

namaz kilan birisi ve bir sey soyledigimde ben allahdan korkarim yapmam diyor ve eger ayrilirsak senin olmayan seyleri soyledigin icin ayriliriz diyor surekli.
yav he he namaz kılıyormuş, allahtan korkuyormuş, belli. bakın namaz kılan bir insan olarak söylüyorum, namaz kılıp pislik içinde gezen o kadar çok "insan" var ki...

icim aciyor kizlar ben onun icin bu kadar fedakarlik yaptigim halde onun bana layik gordugu de bu
İşte o yüzden fazla emek vermemek gerek sanırım... Fazla.kör kütük aşık olmamak. Sen acabalar diyene kadar onun demesini sağlamak. Üstüne düşmesine o seni merak edecek. Koy tavrını... Hatta söyledin mi gördüğünü,açıklamasını sordun mu. Cepten giriyorum okuyamadım tüm yorumları.

merhaba kızlar. Kocamla konuştum dordum resimleri de ne diye. Onlar eski kız vaz gecmiyor benden dedi ben de e o zaman engelle blok yap dedim ne diye izin veriyorsun ki dedim. O aklıma gelmedı jiç dedi. Ben de aldım tel.i ve sildim engelledım kızı tabi içim yine rahat degil

X