- 25 Aralık 2013
- 241
- 8
- 34
- Konu Sahibi emilinarzusu
hep sen bu telefona bakarsan benden bosanirsin derdiO ha deseydin oldu canım başka ne gizliycekmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep sen bu telefona bakarsan benden bosanirsin derdiO ha deseydin oldu canım başka ne gizliycekmis
yuzune baka bilmiyorum ki zaten. ben nelere sabrettim be kardes bu ne kiEn iyisi kanıtları alın o elinizdekileirn bir sekilde fotografını cekin söyleyin acık acık.Sus sus nereye kadar? Nasıl bu kadar sabrettiniz ve nasıl hala yüzüne bakabiliyorsunuz ki?
Daha fazla saklamayın bildiginizi.
Gecmis olsun
Namaz kılmak bi karakter belirtisi değil inanış biçimidir.
Neden her namaz kılan ve hata yapan insanın bu özelliği afişe ediliyor anlamıyorum.
Adamın dini inanışından ya da ibadetinden kime ne?
Bu durum neden özellikle vurgulanıyor?
Namaz kılan insanın nefsi yok mu?
Namaz kılıyorsa hata yapamaz anlamına mı geliyor?
ben olsam o telefona adamın banyodan çıkmasına fırsat vermeden kafasına fırlatırdım sakince konuş diyenlerede beni haksız çıkartırdı diyen konu sahibinede pesssssss
Nasıl evlilikler,nasıl hayatlar vallahi bravo [/QUOT
bana aci gelen de boyle konudan konustugum zaman gunahimi aliyorsun yapma demesi
Böyle aşağılık bi hareketin Allah korkusuyla bi alakası olamaz arkadaşım.allah korkusu var icinde her halde diyip kendimi aldatmisim iste
Böyle aşağılık bi hareketin Allah korkusuyla bi alakası olamaz arkadaşım.
Ancak karakterle bağdaştırılabilir.
Ne hacılar hocalar gördük görüntüsünün arkasına saklanıp, Allah inancını kullanıp insanların haklarını taciz eden.
Eşinin namaz kılıyor olması ona güvenebilmen için en son sebep olsun.
Ayrıca Allah yardımcın olsun.
namaz kilan birisi ve bir sey soyledigimde ben allahdan korkarim yapmam diyor ve eger ayrilirsak senin olmayan seyleri soyledigin icin ayriliriz diyor surekli.
hep sen bu telefona bakarsan benden bosanirsin derdi
hep sen bu telefona bakarsan benden bosanirsin derdi
yav he he namaz kılıyormuş, allahtan korkuyormuş, belli. bakın namaz kılan bir insan olarak söylüyorum, namaz kılıp pislik içinde gezen o kadar çok "insan" var ki...namaz kilan birisi ve bir sey soyledigimde ben allahdan korkarim yapmam diyor ve eger ayrilirsak senin olmayan seyleri soyledigin icin ayriliriz diyor surekli.
İşte o yüzden fazla emek vermemek gerek sanırım... Fazla.kör kütük aşık olmamak. Sen acabalar diyene kadar onun demesini sağlamak. Üstüne düşmesine o seni merak edecek. Koy tavrını... Hatta söyledin mi gördüğünü,açıklamasını sordun mu. Cepten giriyorum okuyamadım tüm yorumları.icim aciyor kizlar ben onun icin bu kadar fedakarlik yaptigim halde onun bana layik gordugu de bu