kizlar lutfen bi akil verin

ben derim ki çek kapıyı çık git ama dışardan öyle akıl vermek kolay aldatıldığın kesin birşey bunu sinirdirebilirsen sindir kabullen yalan hayatına devam et , ekonomik özgürlüğün var mı ailen kabul eder mi seni, çoluk çocuk bunları bilmiyorum , hayat senin hayatın malesef her aldatılan kadın kolaylıkla boşanamıyor, top sen de bence boşanmaya karar verirsen karşı kadına da manevi tazminat davası mutlaka aç, aldatıldığını kanıtlar o resimler yazışmalar falan.

ben derim ki çek kapıyı çık git ama dışardan öyle akıl vermek kolay aldatıldığın kesin birşey bunu sinirdirebilirsen sindir kabullen yalan hayatına devam et , ekonomik özgürlüğün var mı ailen kabul eder mi seni, çoluk çocuk bunları bilmiyorum , hayat senin hayatın malesef her aldatılan kadın kolaylıkla boşanamıyor, top sen de bence boşanmaya karar verirsen karşı kadına da manevi tazminat davası mutlaka aç, aldatıldığını kanıtlar o resimler yazışmalar falan.
ekonomik ozgurlugum var zaten babamin evinde yasiyoruz. cocuk da yok. bosanmak da zor geliyor babam kaldiramaz

analr sifresini bildigimi neden tel.imi karistirdin diye beni suclu durumuna sokar o zaman
Ben önce sorardım evliyiz gizlimiz saklimiz mı var da şifre koyuyorsun bu ne demek oluyo açıkla derdim gizleyecek biseyin yoksa şifreyi kaldır derim ondan sonrada başına gelecekleri düşünsün :KK11::KK14:

ekonomik ozgurlugum var zaten babamin evinde yasiyoruz. cocuk da yok. bosanmak da zor geliyor babam kaldiramaz
nasıl kaldırmıyor ya kızı aldatılıyor baban kocan olacak o herifi evden kovsun iç güveysi gelmiş bir de seni aldatıyor herife bak oh yüz bulmuş alem yapsın kızla , bu kadar çekingen olmayın inceldiği yerden kopsun babanda kahrından ölmez herhalde anlasın durumu.

ben olsam o telefona adamın banyodan çıkmasına fırsat vermeden kafasına fırlatırdım sakince konuş diyenlerede beni haksız çıkartırdı diyen konu sahibinede pesssssss

Nasıl şifreli durmasına izin veriyosunuz ki yada o şifreyi aç teline bakıcam dediğinde hiçbişe yokmuş gibi veriyomuydu.Artık devir öyle bi hal aldı ki en güvendiğimiz kişiye bile güvenmememiz gerekiyor resmen. Ben asla o teldeki şifreyi öğrenmeden rahat etmezdim siz iyi dayanmışsınız.Bence açık açık yüzüne vurun ne demek ben Allah'tan korkarım yapmam ağzıyla anca laf yapmış.Direk yüzüne vurun rezil edin.Bunları yaşamaya hakkınız yok.

oncelikle merhaba hepinize. cok zor durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum lutfen bi akil verin allah askina. ben iki yillik evliyim kocamla severek evlendik daha dogrusu ben oyle saniyordum. kocamin tel.i hep sifrede olur ve benden gizlerdi. iki gun once uyku sersemliyi ile sifreyimyanimda acdi ve gordum ama o fark etmedi. banyoya gider gitmez tel.i aldim ve fotolara baktim. eski sevgilisinin yakin zamanlarda cekilmis fotolarini gordum. yikildim o an ama belli etmedim. kocam olacak herif rusyada yasardi ve evlenmeden once orda bir sevgilisi varmis. bu gun sosyal ag hesabina bakarken o sevgilisi ile hala yazismalarini ve bir birlerine resim yolladiklarini gordum. inanin igrendim o an ama benim bildigimi bilmedigi icin bir sey yapamiyorum. ne yapayim nasil davranayim akil verin
Bu durumu yaşayan kendi kız kardeşi olsa napardı acaba, aslan kesilirdi muhtemelen.
Ah bu erkeklerin bu anlamsız davranışları...
İyi bişey dememişsin eşine, ben olsam telefonu gördüğüm gibi yuttururdum ona...

nasıl kaldırmıyor ya kızı aldatılıyor baban kocan olacak o herifi evden kovsun iç güveysi gelmiş bir de seni aldatıyor herife bak oh yüz bulmuş alem yapsın kızla , bu kadar çekingen olmayın inceldiği yerden kopsun babanda kahrından ölmez herhalde anlasın durumu.
hep inkar hep inkar aksam tum resimleri onune koydugumda bildigimi anlar

Nasıl şifreli durmasına izin veriyosunuz ki yada o şifreyi aç teline bakıcam dediğinde hiçbişe yokmuş gibi veriyomuydu.Artık devir öyle bi hal aldı ki en güvendiğimiz kişiye bile güvenmememiz gerekiyor resmen. Ben asla o teldeki şifreyi öğrenmeden rahat etmezdim siz iyi dayanmışsınız.Bence açık açık yüzüne vurun ne demek ben Allah'tan korkarım yapmam ağzıyla anca laf yapmış.Direk yüzüne vurun rezil edin.Bunları yaşamaya hakkınız yok.
aglamaktan bi hal oldum bunalari yasamayi hak edecek ne yaptim allahim diye. konusub hall edecem

Bu durumu yaşayan kendi kız kardeşi olsa napardı acaba, aslan kesilirdi muhtemelen.
Ah bu erkeklerin bu anlamsız davranışları...
İyi bişey dememişsin eşine, ben olsam telefonu gördüğüm gibi yuttururdum ona...

icim aciyor kizlar ben onun icin bu kadar fedakarlik yaptigim halde onun bana layik gordugu de bu

bu gunu sakin gecirip yarin sabah yeniden bakicam hesabina. tum resim ve yazismalari kendi tel.me gonderip yuzune vurucagim. ben kendimi kandirmisim hep. hastalik gecirdi hep yaninda oldum issiz kaldi destek oldum ne yaptiysa alttan aldim ama bu kadari da yeter artik

En iyisi kanıtları alın o elinizdekileirn bir sekilde fotografını cekin söyleyin acık acık.Sus sus nereye kadar? Nasıl bu kadar sabrettiniz ve nasıl hala yüzüne bakabiliyorsunuz ki? o_O
Daha fazla saklamayın bildiginizi.
Gecmis olsun :KK43:

namaz kilan birisi ve bir sey soyledigimde ben allahdan korkarim yapmam diyor ve eger ayrilirsak senin olmayan seyleri soyledigin icin ayriliriz diyor surekli.
Namaz kılmak bi karakter belirtisi değil inanış biçimidir.
Neden her namaz kılan ve hata yapan insanın bu özelliği afişe ediliyor anlamıyorum.
Adamın dini inanışından ya da ibadetinden kime ne?
Bu durum neden özellikle vurgulanıyor?
Namaz kılan insanın nefsi yok mu?
Namaz kılıyorsa hata yapamaz anlamına mı geliyor?

X