kizlar lutfen bi akil verin

emilinarzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
241
8
34
oncelikle merhaba hepinize. cok zor durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum lutfen bi akil verin allah askina. ben iki yillik evliyim kocamla severek evlendik daha dogrusu ben oyle saniyordum. kocamin tel.i hep sifrede olur ve benden gizlerdi. iki gun once uyku sersemliyi ile sifreyimyanimda acdi ve gordum ama o fark etmedi. banyoya gider gitmez tel.i aldim ve fotolara baktim. eski sevgilisinin yakin zamanlarda cekilmis fotolarini gordum. yikildim o an ama belli etmedim. kocam olacak herif rusyada yasardi ve evlenmeden once orda bir sevgilisi varmis. bu gun sosyal ag hesabina bakarken o sevgilisi ile hala yazismalarini ve bir birlerine resim yolladiklarini gordum. inanin igrendim o an ama benim bildigimi bilmedigi icin bir sey yapamiyorum. ne yapayim nasil davranayim akil verin

valla sınırlerınıze hakım olabılıyorsanız bıraz daha arastırma yapın ve kesın delıllerle karsısına cıkın konusun, neden ve nıcınlerı sorgulayın,bu yaptıgının yanlıs oldugunu anlayısla karsılanacak bır tarafı olmadıgını eger kı hala ıcınde ona karsı bırseyler varsa sızden ayrılması gerektıgını falan soyleyın bence, sonra bırakın secımı kendısı yapsın ama sakın olun yoksa haklı ıken haksız olursunuz erkekler bu konularda cok ustalar "haklıyı haksız yapmakta yani"

Bilmem kanıtları saklayın bir şekilde önce. Sonra da siz de fotonuzu gönderin teline anlar o zaman. Altına da not düşün

namaz kilan birisi ve bir sey soyledigimde ben allahdan korkarim yapmam diyor ve eger ayrilirsak senin olmayan seyleri soyledigin icin ayriliriz diyor surekli.

Neden hemen yüzleşmedin ? Nasıl bir plan yapmayı düşünüyorsun ki ? Teli eline alıp çatır çatır hesap soracaksın.
Eşin arada bir Rusya'ya gidiyor mu hala ?

Bok herifler. Yetinmek birisine sadık kalmak sevmek sevmiyorsan bile adam gibi çekip gitmek çok mu zor? Illa serefsizliğe vuracaklar. Kadın aynısını yapsa namus bokunu çıkarırlar. Hay sizin namusunuzu itler kovalasin pislik herifler!

Neden hemen yüzleşmedin ? Nasıl bir plan yapmayı düşünüyorsun ki ? Teli eline alıp çatır çatır hesap soracaksın.
Eşin arada bir Rusya'ya gidiyor mu hala ?
hayir gitmiyor nereye gitse beni de goturur son 8 aydir da bakudeyiz. yapardim hesap sorardim ama uste cikacakti biliyorum

aynen ben de oyle soyledim kendi kendime. hatta bi keresinde sevmiyorsan seni zorla tutmuyorum git gonlun istedigin yere dedim ama benim yerim senin yanin diyor

namaz kılıyor olması yaptığının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez malesef. Benim anlamadığım eskisiyle görüşeceksin madem neden yenisi var ki. böylesi erkekler cidden çok garip

E="emilinarzusu, post: 40722261, member: 542907"]analr sifresini bildigimi neden tel.imi karistirdin diye beni suclu durumuna sokar o zaman[/QUOTE]
Zaten bu öneriyi boşanmaya karar verince yaparsınız demiştim onun için önce kanıtları saklayın dedim. O vakitten sonra sizi suçlu çıkarsa ne mahkeme onu suçlu çıkaracak sonuçta

Ya siz çok sakin ve soğukkanlısınız ya da bu konu fake. Kadın çıplak resimlerini yollamış diyorsunuz,bu kadar sakin olunmaz

E="emilinarzusu, post: 40722261, member: 542907"]analr sifresini bildigimi neden tel.imi karistirdin diye beni suclu durumuna sokar o zaman
Zaten bu öneriyi boşanmaya karar verince yaparsınız demiştim onun için önce kanıtları saklayın dedim. O vakitten sonra sizi suçlu çıkarsa ne mahkeme onu suçlu çıkaracak sonuçta[/QUOTE]
evet haklisiniz. zaten bosanmaya gidiyor bu evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…