- 25 Aralık 2013
- 241
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi emilinarzusu
sifre koymasindan subheleniyordum ama bu kadarini da belemiyordum. kiz kiplak resimlerini yollamis yaŞu erkeklerin de evli olup şifre koymalarına anlam veremiyorum var biseyler boş yere sifrelemiyolar
analr sifresini bildigimi neden tel.imi karistirdin diye beni suclu durumuna sokar o zamanBilmem kanıtları saklayın bir şekilde önce. Sonra da siz de fotonuzu gönderin teline anlar o zaman. Altına da not düşün
hayir gitmiyor nereye gitse beni de goturur son 8 aydir da bakudeyiz. yapardim hesap sorardim ama uste cikacakti biliyorumNeden hemen yüzleşmedin ? Nasıl bir plan yapmayı düşünüyorsun ki ? Teli eline alıp çatır çatır hesap soracaksın.
Eşin arada bir Rusya'ya gidiyor mu hala ?
aynen ben de oyle soyledim kendi kendime. hatta bi keresinde sevmiyorsan seni zorla tutmuyorum git gonlun istedigin yere dedim ama benim yerim senin yanin diyorBok herifler. Yetinmek birisine sadık kalmak sevmek sevmiyorsan bile adam gibi çekip gitmek çok mu zor? Illa serefsizliğe vuracaklar. Kadın aynısını yapsa namus bokunu çıkarırlar. Hay sizin namusunuzu itler kovalasin pislik herifler!
elimde kanit olsun diye resimleri kendime yolladimÖNCELİKLE EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ KENDİNE YOLLA ELİNDE KANIT OLSUN SONRA BENCE DE SAKİNCE KONUŞ
eski iliskisi hic kesmemis benim yandigim o.namaz kılıyor olması yaptığının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez malesef. Benim anlamadığım eskisiyle görüşeceksin madem neden yenisi var ki. böylesi erkekler cidden çok garip
Zaten bu öneriyi boşanmaya karar verince yaparsınız demiştim onun için önce kanıtları saklayın dedim. O vakitten sonra sizi suçlu çıkarsa ne mahkeme onu suçlu çıkaracak sonuçta[/QUOTE]E="emilinarzusu, post: 40722261, member: 542907"]analr sifresini bildigimi neden tel.imi karistirdin diye beni suclu durumuna sokar o zaman