Kizlar lütfen bı akıl verin

hbbhmm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
3
0
1
21
Bebeğim 4 aylık gece uykusu nedir bilmiyoruz saat 7 buçuk 8 gibi uyutuyorum en fazla yarım saat uyuyor sonra hemen geri uyanıyor artık ne zaman uykuya gece bilirse sabah 4 5 hiç farketmiyor gözleri mosmor oldu ne yaptıysak olmadi bu durumu nasıl aşacağız başına gelen var mi

4 ayda uyku gerilemesi yasar bebekler sonrasinda yavas yavas duzene girer sabret biraz daha düzelecektir eminim

Ya kıyamam. Uyku rutininiz var mı yoksa oluşturun (karanlık oda müzik vs) bende işe yaradı. Çay kahve içmeyin akşam saatlerinde alışana kadar güzel banyo yaptırın uyumadan

Ya kıyamam. Uyku rutininiz var mı yoksa oluşturun (karanlık oda müzik vs) bende işe yaradı. Çay kahve içmeyin akşam saatlerinde alışana kadar güzel banyo yaptırın uyumadan
Asla içmiyorum normalde yeni yeni oluşturuyorduk aksine bizim ki karanlıktan korktu valla artık ne yapacağımı bilemez hale geldim

Benimki de öyleydi sonra öğrendim ki doyurmuyormuş karnını ben de emzirirken daha çok içsin diye içmesi bittiğinde ayağa kalkıp sallayarak verdim diğer memeyi de o zaman uyuyordu bir de öyle deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…