Kızlar lütfen bana fikir verin :s

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
Arkadaşlar benim sorunum şu: Zayıfım, kilo problemim yok fakat sırt bölgemde bir problem var. Dik duramıyorum, durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum yine kambur duruşundayım birde dediğim gibi kilo problemim yok ama sırtım bana kaba görünüyor. bir türlü bluzlarım istediğim gibi durmuyor. Belim ince göbeğimde yok ama omuzlarım dar ve ince yapılı sırtım aksine vücut yapıma göre yandan kaba, dik bile dursam sırtım kaba duruyor. Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Nasıl bir spor yapsamda düzgün bir üst bölge elde edebilsem bilmiyorum :KK43: Artık sıkı t-shirt ler giymek istiyorum :s

Arkadaşlar benim sorunum şu: Zayıfım, kilo problemim yok fakat sırt bölgemde bir problem var. Dik duramıyorum, durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum yine kambur duruşundayım birde dediğim gibi kilo problemim yok ama sırtım bana kaba görünüyor. bir türlü bluzlarım istediğim gibi durmuyor. Belim ince göbeğimde yok ama omuzlarım dar ve ince yapılı sırtım aksine vücut yapıma göre yandan kaba, dik bile dursam sırtım kaba duruyor. Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Nasıl bir spor yapsamda düzgün bir üst bölge elde edebilsem bilmiyorum :KK43: Artık sıkı t-shirt ler giymek istiyorum :s

plates yapmanı öneririm,eğer düzenli yaparsan inan faydasını görecksn

bende pilatesi tavsiye ederim, coooook faydali.. bendede kamburluk vardi masa basinda calistigim icin ama pilatesi yaptiktan sonra biraz iyilesti.. suan yapamiyorum spor salonuna gittigim icin vaktim yok ama cok faydali bence denemelisin.. youtube'da videolari var, ben bi tane buldum, linkini attim ama bunun gibi bi cok video var.. özellikle pazartesi günlerine bakarsan sirt günleri icin :KK66:

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 19.02.2013 - YouTube

X