Kızlar lütfen bana da yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var!

sblasln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
27
0
kızlar bende perdelerimi diktirteceğim oturma odası için tekli berjer ve 3 lü kanepe aldım birde tv ünitesi onuda örnek resim var pembeli tonlarda o tarz döşemek istiyorum. Rrenkli kırlentler yaptırtmayı düşünüyorum.
yatak odasınıda resimdekinin aynısı olsun diye düşündüm, haftasonu perdeciye gittim fikir almak için ama bana bu yıl bunun modasının geçtiğini (turkuaz kahve modası) filan söyledi. bu nevresim özdilek 2012nin ve perde de taç 2012 kataloğunun ben bi anlam veremedim sizce nasıl olur bu uyum fikir verirmisiniz.
salon için henüz karar veremedim nasıl renk perde ve fon dekor ürünü kullanmam gerektiğine. LÜTFEN BANA DA YARDIMCI OLUN

Eklentiler

• $5 oturma odası.jpg
    $5 oturma odası.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 126
  • $2.jpg
    $2.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $3.jpg
    $3.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 135
  • $4.jpg
    $4.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 141
  • $1 oturma grubu.jpg
    $1 oturma grubu.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 143
  • $milasy.jpg
    $milasy.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $2 halı.jpg
    $2 halı.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 119
  • $4 sehpa.jpg
    $4 sehpa.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 123
Hayırlı olsun öncelikle...

Yatak odası için seçtiğin renkler güzel ve modası geçti diye birşey yok :)
Ama...Hep aynı nevresimi kullanmayacaksın.Aynı ton alacağın nevresimler ise seni bir süre sonra sıkacaktır.
Bu yüzden perdeni duvarın rengine göre,açık pembe veya bej seçersen,nevresim ve yatakörtüsü açısından daha özgür olursun.
Fonlar desenli olunca,yatakörtüsü düz renk olmak durumunda kalıyor.
Ben olsam fonda desen kullanmam.En fazla,kendinden desenli yaparım.Fonu desenli yaparsam,yatakörtüsünü düz renk alırım.

Salonda yine düz bej fon önereceğim.Koltukların sade açık renk olduğuna göre,kırlent ve aksesuar renklerini gönlünce değiştirme şansın olur.

Oturma odasının örnek resmi çok şirin ve içaçıcı duruyor.Renk hevesini orada alabilirsin.
Salon sade,oturma odası cici bici olabilir.

Yatak odan için bu örtü ve perdeyi önermem, daha açık ve ferah renkler kullanırsan
ilerde sıkıldığında yeni bir yatak örtüsüyle odanın havasını değiştirebilirsin. ŞU haliyle
malesef biraz boğucu.

Salon için düz renk kanepe üzerine renkli minderler ve renkli perde fikri çok güzel, hem
göz yormaz hem de çok çok şık duruyor. Mobilyalarını beyaz ya da lake düşünürsen
yemek takımını şu şekilde renkli oluşturabilirsin.
Eki Görüntüle 391897

İstediğin tarzla oldukça uyumu olur:KK34:
$fusya-salon-dizayn.jpg