- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
-
Son adet tarihi 20 kasım mıydı? bat geçtiyse silikte olsa bi çizgi çıkması lazımKızlar bat 20 kasımdı adetim biraz düzensiz, ama bu ay 19 aralıkta adet oldum sandım ama sadece kahverengi akıntım oldu bir ped dolmamıştır bile bu sadece bir gün sürdü ikinci gün azalarak tamamen bitti.
Yerleşme kanaması diye düşündüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün de yaptım yine negatif acaba var da idrar da mı çıkmıyor? Ben mi çok erken yapıyorum bu testleri çok heyecanlandım ne olmuş olabilir?
Normalde adet dönemlerim çok ağır sancılı olur mide bulantısı kusma yaşarım ama bu kez öyle olmadı sadece kasığıma çok nadir iğne batması şeklinde saniyelik kramplar girdi ve geçti bu kadar.
Bilgi verirseniz yorumlarsanız öok sevinirim. Bir de ne zaman test yapayım?
Geçen 20 kasımda adet oldum 25 te bitmişti bu ay 19 da adet oldum sandım ama bir buçuk gün anca sürdü kahverengiSon adet tarihi 20 kasım mıydı? bat geçtiyse silikte olsa bi çizgi çıkması lazım
Canım ovulasyon testi yeni aldım yumurtlama günümü bilmiyorumen iyisi acilde kan ver canım net sonucu ancak öyle öğrenirsin. yumurtlama ne zamandı ?
Canım sen kan ver bence strese de girmemiş olursunCanım ovulasyon testi yeni aldım yumurtlama günümü bilmiyorum
Canım merkeze uzağız gitme fırsatım çok olmuyor o yüzden birazda sinirliyim, bu ay cidden çok tuhafım yaCanım sen kan ver bence strese de girmemiş olursun
Canım ovulasyon testinde de çıkıyor gebelik ben öyle öğrendim adete 5 gün kala bı dene istersenCanım ovulasyon testi yeni aldım yumurtlama günümü bilmiyorum
CanımCanım ovulasyon testinde de çıkıyor gebelik ben öyle öğrendim adete 5 gün kala bı dene istersen
5gun daha bekle yine test yap çikmazsa silikde olsa sadece adet duzensizligi olmuştur.Kızlar bat 20 kasımdı adetim biraz düzensiz, ama bu ay 19 aralıkta adet oldum sandım ama sadece kahverengi akıntım oldu bir ped dolmamıştır bile bu sadece bir gün sürdü ikinci gün azalarak tamamen bitti.
Yerleşme kanaması diye düşündüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün de yaptım yine negatif acaba var da idrar da mı çıkmıyor? Ben mi çok erken yapıyorum bu testleri çok heyecanlandım ne olmuş olabilir?
Normalde adet dönemlerim çok ağır sancılı olur mide bulantısı kusma yaşarım ama bu kez öyle olmadı sadece kasığıma çok nadir iğne batması şeklinde saniyelik kramplar girdi ve geçti bu kadar.
Bilgi verirseniz yorumlarsanız öok sevinirim. Bir de ne zaman test yapayım?
Ben adete 5 gün kala yaptım hep pozitif çıktı ovulasyon 2 gün kala da gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı sonra kan verdim 138 hamileydim
Öyle yapıcam inşallah vardır ya5gun daha bekle yine test yap çikmazsa silikde olsa sadece adet duzensizligi olmuştur.
Yerleşme kanaması olduktan sonra bir hafta testte çıkıyormuş canım öyle yapicamBen adete 5 gün kala yaptım hep pozitif çıktı ovulasyon 2 gün kala da gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı sonra kan verdim 138 hamileydim
Çıkar inşallah canımYerleşme kanaması olduktan sonra bir hafta testte çıkıyormuş canım öyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?