• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen bakin

Gonul04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
57
47
3
34
Usteki 2 gun once altakide bugun 10 dakikaya kadar tek cizgiydi uyuyup uyandim 2 olmus sizce hamilemiyim hersey bi yana bu yasima geldim bukadar cok uyumamdan okadar eminim ve sabah idrarim cok koyu sari lutfen yardimci olurmusunuz kizlar 😕

Eklentiler

• 20210203_141135.webp
    20210203_141135.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 58
Usteki 2 gun once altakide bugun 10 dakikaya kadar tek cizgiydi uyuyup uyandim 2 olmus sizce hamilemiyim hersey bi yana bu yasima geldim bukadar cok uyumamdan okadar eminim ve sabah idrarim cok koyu sari lutfen yardimci olurmusunuz kizlar 😕
Bunlara göre gebelik var isterseniz kan verin bide

Yani erken gitmek daha iyi belki bi sıkıntı olur allah korusun en azından önlem alınır bekliyor muydunuz bebek ne kadar süredir

Gözünüz aydın hamilesiniz her iki testte de🤩

Amin insallah ne biliyim insan bekleyince bir tuaf his 1yil hep olmadi simdi olunca kandada gormeyi cok istiyorim lutfen duayi eksik etmesin hayirlisini rabbim nasip etsin isteyen herkese👐
Amiinn canımm bende çok istiyorum nasip inşallah olursa bu ay yoksa diğer aylara kanda da inşAllah güzel sonuç verir🧡

Amiinn canımm bende çok istiyorum nasip inşallah olursa bu ay yoksa diğer aylara kanda da inşAllah güzel sonuç verir🧡
Amin insallah Rabbim ümmetimize isteyen herkese sanada banada nasip eder bugun gidecem Allahin izniyle kan vermeye bakalim ne oluyor sirtimdada sanci cok var herseyin hayirlisi

Back
X