Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Usteki 2 gun once altakide bugun 10 dakikaya kadar tek cizgiydi uyuyup uyandim 2 olmus sizce hamilemiyim hersey bi yana bu yasima geldim bukadar cok uyumamdan okadar eminim ve sabah idrarim cok koyu sari lutfen yardimci olurmusunuz kizlar
Usteki 2 gun once altakide bugun 10 dakikaya kadar tek cizgiydi uyuyup uyandim 2 olmus sizce hamilemiyim hersey bi yana bu yasima geldim bukadar cok uyumamdan okadar eminim ve sabah idrarim cok koyu sari lutfen yardimci olurmusunuz kizlar
Amin insallah ne biliyim insan bekleyince bir tuaf his 1yil hep olmadi simdi olunca kandada gormeyi cok istiyorim lutfen duayi eksik etmesin hayirlisini rabbim nasip etsin isteyen herkese
Amin insallah ne biliyim insan bekleyince bir tuaf his 1yil hep olmadi simdi olunca kandada gormeyi cok istiyorim lutfen duayi eksik etmesin hayirlisini rabbim nasip etsin isteyen herkese
Amin insallah Rabbim ümmetimize isteyen herkese sanada banada nasip eder bugun gidecem Allahin izniyle kan vermeye bakalim ne oluyor sirtimdada sanci cok var herseyin hayirlisi