Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bakın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blucicek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
163
77
18
32
kızlar adetim üç gün geçti test yaptım farklı gümlerde üçünde de silik çizgi çıktı ona güvenerek Bugun doktora gidip kan verdim sonuç 5.65. Doktor sınırda deri tam bişey söylemedi biraz kasık ağrım var şaşırdım kaldım ne oldu anlamadım lütfen bişey diyin bu durumu yaşayan var mı :((

sen her ihtimale karşı folik asit kullanmaya başla. doktor tekrar kan alacaktır zaten. stres sıkıntı da yapma. demek ki var bişeyler.

sen her ihtimale karşı folik asit kullanmaya başla. doktor tekrar kan alacaktır zaten. stres sıkıntı da yapma. demek ki var bişeyler.
Eşime de demedim üzmek istemiyorum onu da. Sence kimyasal olabilir mi. Aptal doktor bide dalga geçiyor sanki dün yaptın da Bugun sonuç almaya gelmıssın gibi çıkmış diye

bunda korkacak birşey yok
iki gün sonra bakacaksınız deger en az ikiye katlamışsa hamilesin
hatta bence hamilesin

hakkınızda hayırlısı rabbim dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı salih evlatlar sizede bizede inş. çok dikkatli olun sıkıntı stresten uzak durun ağır herhangi bi iş yapmayın bikaç gün sonra tekrar test yaptıtırsınız....

hakkınızda hayırlısı rabbim dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı salih evlatlar sizede bizede inş. çok dikkatli olun sıkıntı stresten uzak durun ağır herhangi bi iş yapmayın bikaç gün sonra tekrar test yaptıtırsınız....
Amin inşallah pazar günü tekrar yaptıracağım.

Eşime de demedim üzmek istemiyorum onu da. Sence kimyasal olabilir mi. Aptal doktor bide dalga geçiyor sanki dün yaptın da Bugun sonuç almaya gelmıssın gibi çıkmış diye
Canım büyük ihtimalle kimyasak sıkma canını banada öyle olmuştu pazartesi tekrar kan ver değerin yükselicek mi bakalım

kızlar adetim üç gün geçti test yaptım farklı gümlerde üçünde de silik çizgi çıktı ona güvenerek Bugun doktora gidip kan verdim sonuç 5.65. Doktor sınırda deri tam bişey söylemedi biraz kasık ağrım var şaşırdım kaldım ne oldu anlamadım lütfen bişey diyin bu durumu yaşayan var mı :KK43:(
Genelde üst üste silik test olduğunda koyulaşma olmadığında kimyasal oluyor. Ama belli de olmaz belki idrarını daha az tutmuşsundur ya da daha fazla su tüketmişsindir ondan öyle çıkmıştır. Bence iki duruma da hazırlıklı ol ve 2 gün sonra aynı saatlerde kan verip yükselmeye bak. İnşallah sağlıklı bi hamileliktir.

Manyak adam. Bende sağlık ocağında yaptırdım 6.5 çıktı hiçte salak salak yorum yapmadılar. Sınırda 2 gün sonra gel gene yapalım dediler. Ama benim zaten iki gün önce 12.5 tu 6,5 düşmüş Kimyasalla sonuçlandı.

evet canim sen simdilik etrafina soyleme hamilelik konusunu. kan sonucuna gore aciklarsin. eger yukselmezse kimyasal olabilir. :(

evet canim sen simdilik etrafina soyleme hamilelik konusunu. kan sonucuna gore aciklarsin. eger yukselmezse kimyasal olabilir. :KK43:
Canım pazartesi yaptım negatif çıkmıştı Bugun biraz daha koyuydu çizgi yarın gidip yaptıracağım inşallah allah hayırlısını nasip etsin hepimize

kızlar adetim üç gün geçti test yaptım farklı gümlerde üçünde de silik çizgi çıktı ona güvenerek Bugun doktora gidip kan verdim sonuç 5.65. Doktor sınırda deri tam bişey söylemedi biraz kasık ağrım var şaşırdım kaldım ne oldu anlamadım lütfen bişey diyin bu durumu yaşayan var mı :KK43:(
Geç döllenme gibi cnm

Back