- 15 Ocak 2024
- 563
- 159
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Tamamdır artık hayırlısı cok ıstıyoruzPik olmuş galiba canım bu günü değerlendir yarın tekrar test yap
Ederım canımdeğerlendirin ama teste de devam edin bence.. koyulaşabilir de silikleşebilir de
Peki ınsallah olur bu ayPik olmuş silikleşene kadar teste devam edin. Mutlaka değerlendirin.
Bugun daha sılık degerlendırmem gerekır mıPik olmuş silikleşene kadar teste devam edin. Mutlaka değerlendirin.
Kesinlikle değerlendirmelisin. Muhtelemen çatlamış veya yakın çatlamayaBugun daha sılık degerlendırmem gerekır mı
Degerlendırdık bakalım takdır rabbımın dua edın banaKesinlikle değerlendirmelisin. Muhtelemen çatlamış veya yakın çatlamaya
Rabbim sevindirsin seni inşaAllahDegerlendırdık bakalım takdır rabbımın dua edın bana
Canım sen hamileydin sanirim demi tam pik olmadımi testlerin yoksa pik olmusmuydu şeyi merak ediyorum tam pik olmadan hamile kalanlarda varmiKızlar bır tık rengi acık acaba pık mı ? Eki Görüntüle 3478240
Pike cok yakın sekılde hamıle kaldım cnmCanım sen hamileydin sanirim demi tam pik olmadımi testlerin yoksa pik olmusmuydu şeyi merak ediyorum tam pik olmadan hamile kalanlarda varmi