• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Kızlar lütfen bakın göz kremi tarifi

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
merhaba kızlar yazıyorum ama ne kadar dogru bilmiyorum yüzde yüz dogal ürünler satan bir marka var ürünlerini cok begeniyorum pahalı olmasına ragmen almak istiyorum ama türkiyeye getirmek aşırı zor ve benimde bir göz kremine ihtiyacim var en azından onu getirene kadar bi krem yapmak istiyorum sizce bir kremin içindekileri bildikten sonra o kremin yapılısını bilen var mıdır aranızda lütfen acil kızlar cok mantıksız birsey sormus olabilirim ama boyle krem tarifleri yapan insanlar oldugu icin belki olur diye dusundum simdiden tesekkurler

Ya canım şimdi birileri çıkar elbet bir krem tarifi filan verirde bu el degil ayak degil. Göz altından bahsediyorsun.Göz altındaki deri çok hassas ve ince. Çok kolay alerjik reaksiyon gösterebilirsin veya ne bileyim yağ bezeleri oluşabilir.
Mesela göz makyajını çıkarırken badem yağı kullansan sonrada çaylı bir pamukla silsen o bile yardımcı olabilir.

canım bencede bu tarifle uğraşma göz çevresi hassas bi deriye sahip benim mesela göz altı derin çizgilerim var ben amwayın luxury kremini kullanıyorum pahalı ama doktor önerisiyle krem falan aldım faydasını görmedim bunu bi yakınım önerdi ve amwayın ürünleri bitkisel diye biliyorum 2 aya yakın kullanıyorum ve derin çizgilerim hafifledi istersen amwayden bi araştır bitkisel olması daha iyi sonuçta

Kurtarma Göz Jeli Krem, 10 ml / 0.34 Fl.Oz.
Tüm Cilt Tipleri için uygundur - Geri Yükleme, Yatıştırıcı ve şişlik çıkarın
Noni Özü ve Papatya yardımı ile birlikte Organik Deniz yosunu yüksek konsantrasyonu (kolajen üretimini artırmak için bilinen) hassas göz bölgesini korur ve gençleştirmek. Yorgun, şiş gözler soğutmak ve rahatlatmak için Aloe Vera içerir.
Tarifi:
Küçük bir yatıştırmaya miktarda hassas göz çevresi için, hidrat ve firma yorgun, şişkin gözler, sabah ve gece uygulayın.
Malzemeler görüntüle
Matricaria chamomilla (Papatya), Morinda Citrifolia (noni) meyve ve yaprak, Gliserin, Sodyum hyalonurate, Aloe Vera, Undaria pinnatifida, Fucus vesiculus, Guar Gum, Makrobiyotik deniz tuzu, Matricaria chamomilla (Papatya) yağı, Natto sakız, Askorbil sulu ekstraktı palmitat (C vitamini), benzil alkol, dehidroasetik asit türkce cevirisi biraz garip ama içindeki seyler düzgün soylenmis

Back