• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Bakın 😑

Eflatunyesil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
10
1
1
25
19 yaşındayım kensimi bildim bileli vajinamda mantar var yani tam tanımı mantarmı bilmiyorum ama beyaz beyaz tortullar sebamed ile yıkayınca anlık bir temizleniyor ama ertesi gün gene ayni ve çogu zamanda beyaz akıntım var özelliklede bu yıllardır olan mantarın sebebi ne acaba çok merak esiyorum bilen varmı aranızda ? Hiç geçmedi 10 senedir var belkide yani . Sizdede varmı ? Ve açıkçası gebelik konusunda bir sıkıntı çıkarır diye korkuyorum öyle bir şey olurmu sizce ( Allah korusun )

Bu akıntıya akabinde kaşıntı, tahriş ve kızarıklıkta eşlik ediyosa büyük ihtimal mantar olabilir. Eğer normal beyaz parça parça akıntı ise başka enfeksiyonlardan olabilir.

Gvyna rahatlatıcı intim jeli her tuvaletinizi yaptığınızda ve duşta kullanmanız lazım. Azalınca sadece duşta kullanmanız yetecektir. Kuru tutmalı, günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştirmelisiniz ve bu iç çamaşırları pamuklu olmalı. Günlük ped kullanmamalısınız. Bakire değilseniz iki farklı vajinal fitil ve krem kullanmalısınız. Bakireyseniz ağızdan alınan hap ve krem yazar doktor. Vücudunuz yatkın olabilir, genetik yatkınlığınız da olabilir. Benim de böyle maalesef. Başka türlü geçmiyor. Hayatınız boyunca dikkat etmek zorundasınız tekrarlamaması için.

canım bende uzun süreler bununla uğraştım sora doktor ketoral diye vajinal şampuan ve fitil verdi. bu ilaçla iyileştim şükürler olsun...

Back