Bence bu kadar kafana takma bende 2 boş gebelik (kürtaj), 1 kimyasal gebelik (düşük), 1 doğum yapmış bir insanım. Olacağı varsa oluyor canım ne yaparsan yap. Bence bu kadar üzülmemelisin, hatta sevin hamile kalabildiğine sevin. Allah sağlıkla tekrar hamile kalabilmeni ve sağlıkla doğum yapmanı nasib etsin canım...Kizlar aranizda benim gibi olan varsa neolursunuz bisey yazsin cok kotu oluyorum.bu durum....ben 7aylik evliyim cokta cocuk.istiyordum.neyse besinci ayda hamile kaldim yani kasimin 4-5hamile.kaldim ben folekul patlamasinda cok agri cektim ultrasona girdim kist oldugunu dediler sag tarafimda amma bendr sol.tarafimdaydi agri ve buyul.olsugundam folekul patlayinca agri vermis.neyse doktora gittim antibitok yazdi bende kullandim ve kullandigim.surede hamileymisim...sora bu antibitok.igmeleri ve kalsi bitdiyinden sora benim adet gunumden iki gun oncr test yaptim ve pozitifdi gittim.uc haftalik.hamilelik.cikti.kanimda..6haftasinda.lalp atisini duydum.8haftasinda kalp atisi durdu sizcr.amtibiotikden olurmu ve hayla.adet olmadim.oldukdan.sora hamile.kala.bilirmiyim?psilolojim cok bozuldu ve cocuk.cok istiyorum
cok sagol canim tesekkur ederim bu mesajini okudukdan sora mutlu oldum.istemsizcw peki erken dogummu yaptin?Bence bu kadar kafana takma bende 2 boş gebelik (kürtaj), 1 kimyasal gebelik (düşük), 1 doğum yapmış bir insanım. Olacağı varsa oluyor canım ne yaparsan yap. Bence bu kadar üzülmemelisin, hatta sevin hamile kalabildiğine sevin. Allah sağlıkla tekrar hamile kalabilmeni ve sağlıkla doğum yapmanı nasib etsin canım...
Yok canım bu kadar kendini üzme diye yazıyorum. İlk hamileliğim boş gebelikti kürtajla 10.haftada aldılar ilk olduğu için çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Doktorum hamile kalabiliyorsun tekrar olur üzülme dedi haklıymış ama o anda düşünemedim işte. 2 ay sonra oğluma hamile kaldım hamd olsun sağlıkla doğdu. Oğlum 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım tekrar boş gebelik oldu onuda 9.haftada kürtajla aldılar. Hatta kendi doktorum yoktu başka dr kürtaj etti parça unutmuş kanamadan ölüyordum neredeyse ama geçti gitti. 9 yıl ara verdim tekrar gebelik düşündüm 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu. Şimdi tekrar hamileyim inşallah bu sağlıklı olacak kalp atışını henüz duymadım ama boş gebelik değil ona emin olduk en azından. Sende eğer kürta olacaksan doktorunu çok iyi seç canım, herşeyin hayırlısı...cok sagol canim tesekkur ederim bu mesajini okudukdan sora mutlu oldum.istemsizcw peki erken dogummu yaptin?
cok tesekkur ediyorum.canim.sen cok bilgilisin ilk adetden sonra korunmazsam olrmu?yani herkes iki adet gor diyo daha doktora gitmedimYok canım bu kadar kendini üzme diye yazıyorum. İlk hamileliğim boş gebelikti kürtajla 10.haftada aldılar ilk olduğu için çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm. Doktorum hamile kalabiliyorsun tekrar olur üzülme dedi haklıymış ama o anda düşünemedim işte. 2 ay sonra oğluma hamile kaldım hamd olsun sağlıkla doğdu. Oğlum 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım tekrar boş gebelik oldu onuda 9.haftada kürtajla aldılar. Hatta kendi doktorum yoktu başka dr kürtaj etti parça unutmuş kanamadan ölüyordum neredeyse ama geçti gitti. 9 yıl ara verdim tekrar gebelik düşündüm 6 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu. Şimdi tekrar hamileyim inşallah bu sağlıklı olacak kalp atışını henüz duymadım ama boş gebelik değil ona emin olduk en azından. Sende eğer kürta olacaksan doktorunu çok iyi seç canım, herşeyin hayırlısı...
Ben ilk adetten sonra korunmamıştım, ama sen dr tavsiyesine uy istersen...cok tesekkur ediyorum.canim.sen cok bilgilisin ilk adetden sonra korunmazsam olrmu?yani herkes iki adet gor diyo daha doktora gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?