Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben bugun yatak odami aldm begenerek almistim fakat kotu yorum geldi bi tane ve icim bulandi(( Eki Görüntüle 1111603 Eki Görüntüle 1111604 Eki Görüntüle 1111605
S
SİZCE NASİLLLL????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kirik beyaz aldim o pembeler yok yani:)Neden beğenmedin mi içine sinmediyse rengindendir çünkü pek alışık olduğumuz bir renk değil senin içine sindiyse sorun yok
Kirik beyaz aldim o pembeler yok yani:)
Arkadaslar ben bugun yatak odami aldm begenerek almistim fakat kotu yorum geldi bi tane ve icim bulandi(( Eki Görüntüle 1111603 Eki Görüntüle 1111604 Eki Görüntüle 1111605
S
SİZCE NASİLLLL????
Kirik beyaz aldim o pembeler yok yani:)
bence çok güzel ben çok beğendim herkesin zevki tarzı farklı boşver sen kim ne dediyse önemli olan senin içine sinmesi![]()
Zevk meselesi canım. Sen beğendiysen kimseyi dinleme. Herkesin tarzı farklıdır.
S
SİZCE NASİLLLL????
S
SİZCE NASİLLLL????
çooook beğendim.süper.![]()
gayet hoş![]()
Benim yatak odamda pembe:)
Bence çok güzel seninkide
Bende alırken tereddüt edip konu açtım buraya ama eve geldi kuruldu dha çok bayıldım
Yatak odam masalımsı oldu çok hoş
Eki Görüntüle 1113576 canim dun boyle bir karikatur gordm cok hosuma gitti. Bazi insanlara ne yapsan begendiremezsin onemli olan kendi begenin. Sen kullanacaksin sen zaman gecireceksin bence gayet de guzeller gule gule kullan