kızlar lütfen bakın bi ya:(

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar bi kaç aydır vajinada kötü koku oluyo hergün duş alıyorum devamlı iç camaşırımı değişiyorum ama bundan kurtulamıyorum vajina için güzel kokulu kremler varmış sizce etkili olurmu yada başka bi bilgisi olan varsa lütfen yardım edin cok kötü bişey ya bilmiyorumkismile :sinifsinif:

vajina da kötü koku kapılan bakterilerden dolayı oluyor diye biliyorum internette araştırırsanız eğer siz de o şekilde görüceksiniz ve tedavisi için kullanılan ilacın etken maddesi yazıyor bazı kaynaklarda..Vajina kokusu için kullanılan kremler sadece dıştan etki eder yani kalıcı çözüm olmaz akıntıyı kesmek gerektiğinden ilaç kullanırsanız daha kısa zamanda sonuca ulaşırsınız bence. iyi günler:)

Son düzenleme:
intte araştırdım canm ama bi sonuca varamadım bilmiyorumki ne yapsam doktora mı gitsem caresiz kaldımm :s

ilaç ismi varmek yasak mı bılmıyorum ki bir ilaç var düşük antıbıyotık gibi bırsey parazit öldürücü bi ilaç koku yapan salgıyı da o engelliyor ıste. bı yakınım yasadı bunu dr. tavsıye ettı hatta bende de var ılaçtan prospektusune baktım sımdı yazıyor sızın sıkayetınız 4.5 tl olan bır ılaç yanı alıp bıkaç gun kullanabılırsınz eczaneden istersenız özelden yazarım ilaç ismini nette arastırırsınız isterseniz kullanırsınz.

ayy canım cok ii olur vallahi duacı olurum sana hemen özelden yazarsan sevinirim yada msne vereyim ordan yaz nasıl istersen

canım bence en saglıklısı dr gitmen bide sürekli temiz tutman kremlerde bi yere kadar yaniii

canım kesinlikle doktora git çünkü enfeksiyon kapmışsın büyük ihtimal doktorun bu sorunu çözmesi gerekir. ne olduğunu burdan anlaman çok zor(((

dr baksın ona göre ilaç krem yada vajinal fitiller var.eminim kısa zamanda ii olursun.ama dr un verdiklerini düzenli kullan ve eşinde temizliğine dikkat etsin malum sendeki enfeksiyon ikinizide etkiler. geçmiş olsun tatlım

parfümlü ürün genital bölgede uygulanmaz öncelikle.onun ph derecesini bozarak bakterilere daha açık hale getirir.bunu sorucağına bence sağlığımla ilgili bir sorun mu var diye sormalıydın ..
bir jinekoloğa gitmende yarar var.belki mantar kapmıssınıdr..yada baska bir sorun vardur

mantar olamaz çünkü kaşıntı yok he diyerine gelince parfümlü ürünler zaten kullanmam ama vajina temizliğinde kullanılan kremler var ben ondan söz ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…