Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebeğim uyurken zor çektim bitmeyen bir kızarıklık var 4 hafta olacak nerdeyse bazen tamamen sönüyor bazende kabariyor sali randevumuz var sizede sorum dedim belki çocuğu bu durumu yaşamış olan vardir. 11 aylık bebeğim emziriyorum ek gıdayada geçtik baya oldu doktor resimle bakti dedi alerji araştırdım alerji yapacak hiç bir şey vermiyorum artik kendimde yemiyorum ama geçmiyor sizce nedir bu ya saliya kadar sabır edemiyorum artik
Eki Görüntüle 3210016
kızlar bebeğim uyurken zor çektim bitmeyen bir kızarıklık var 4 hafta olacak nerdeyse bazen tamamen sönüyor bazende kabariyor sali randevumuz var sizede sorum dedim belki çocuğu bu durumu yaşamış olan vardir. 11 aylık bebeğim emziriyorum ek gıdayada geçtik baya oldu doktor resimle bakti dedi alerji araştırdım alerji yapacak hiç bir şey vermiyorum artik kendimde yemiyorum ama geçmiyor sizce nedir bu ya saliya kadar sabır