• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakarmısınız

ayselozgur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
44
14
18
35
IMG_20230225_125816_125909.jpg
kızlar bebeğim uyurken zor çektim bitmeyen bir kızarıklık var 4 hafta olacak nerdeyse bazen tamamen sönüyor bazende kabariyor sali randevumuz var sizede sorum dedim belki çocuğu bu durumu yaşamış olan vardir. 11 aylık bebeğim emziriyorum ek gıdayada geçtik baya oldu doktor resimle bakti dedi alerji araştırdım alerji yapacak hiç bir şey vermiyorum artik kendimde yemiyorum ama geçmiyor sizce nedir bu ya saliya kadar sabır edemiyorum artik

Eki Görüntüle 3210016 kızlar bebeğim uyurken zor çektim bitmeyen bir kızarıklık var 4 hafta olacak nerdeyse bazen tamamen sönüyor bazende kabariyor sali randevumuz var sizede sorum dedim belki çocuğu bu durumu yaşamış olan vardir. 11 aylık bebeğim emziriyorum ek gıdayada geçtik baya oldu doktor resimle bakti dedi alerji araştırdım alerji yapacak hiç bir şey vermiyorum artik kendimde yemiyorum ama geçmiyor sizce nedir bu ya saliya kadar sabır
Eğer emziriyor saniz sizin yediğiniz birseyde alerji yapmıştır anne sütünden geçmiştir benim yeğenimin domates e vardı alerjisi kardeşim yemedi hiç

Eğer emziriyor saniz sizin yediğiniz birseyde alerji yapmıştır anne sütünden geçmiştir benim yeğenimin domates e vardı alerjisi kardeşim yemedi hiç
Valla artik yemek yemiyorum korkumdan makarna filan yiyorum yeğeninizdedemi ayni böyleydi?

Back