• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakar mısınız KANAMA

Dimitra85

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
164
259
23
merhaba iyi seneler şimdiden..
15 gündür beta bekliyordum dün doktora gittiğimde alttan ultrasonda iki kese gördü çok mutlu olduk..
Bu sabah kalktığımda az bir kanamayla başladı sonra fazlalaştı doktora gittim doktor kese hala orda ama hareketli dedi düşük ihtimali dedi.. bütün olabilecek ihtimalleri saydı. Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırt acil de dedi, yaptırttım bende. Şiddetli olmasada kanamam devam ediyor...
Başına böyle bişey gelmiş var mı?

merhaba iyi seneler şimdiden..
15 gündür beta bekliyordum dün doktora gittiğimde alttan ultrasonda iki kese gördü çok mutlu olduk..
Bu sabah kalktığımda az bir kanamayla başladı sonra fazlalaştı doktora gittim doktor kese hala orda ama hareketli dedi düşük ihtimali dedi.. bütün olabilecek ihtimalleri saydı. Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırt acil de dedi, yaptırttım bende. Şiddetli olmasada kanamam devam ediyor...
Başına böyle bişey gelmiş var mı?
Ben 1.5 ay önce düşük yaptım 4 haftalıktı ultrason ile baktığında dr kese var ama canlanmamış hareketsiz demişti ben alttan bakmasını reddetmiştim kanama şikayeti ile gitmiştim dr a kan uyuşmazlığı da var eşimle aramızda iğnede yaptırdım 1 gece hastanede gözetim altında kaldım fakat eve gelince bebeğim düştü. Ama siz içinizi ferah tütün Rabbim size bağışlasın bu benim başıma gelen sizi korkutmak istemem yani kesesi kaç hafta sonra canlanan var sen stres yapma sadece dua et dikkatli hareket et

Back
X