Kızlar lutfen bakar misiniz hebatip b mi olmusum hamileyim anlamadim

ahsenduhaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
247
68
30
Bugün keseyi gordum cok sukur doktor 6tup kan aldı bunlara bakmış tehlilekili mi bilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20241001-141902_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20241001-141902_e-Nabz.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 113
hayır hepatit b’ye karaı bağışıklığınız var. ya aşı olmussunuz ya da gecmiste hastalığı gecirmissiniz.

Hepatit b ye bağışıklığınız var demek oluyor. Hastanede staja girmeden önce aşısını olmuştum aşıdan sonra yükselmişti benim bağışıklığım

Hepatit b ye bağışıklığınız var demek oluyor. Hastanede staja girmeden önce aşısını olmuştum aşıdan sonra yükselmişti benim bağışıklığım
Ahh sevindim yaa korktum bi ann ben asi olduğumu hatırlamıyorum acaba bebekken mi oldum birde ilk gebeligimde de bu testi yapmışlar 5 sene önce o zaman böyle kırmızı değil normal tik ✅ işaretli neden acaba

Ahh sevindim yaa korktum bi ann ben asi olduğumu hatırlamıyorum acaba bebekken mi oldum birde ilk gebeligimde de bu testi yapmışlar 5 sene önce o zaman böyle kırmızı değil normal tik ✅ işaretli neden acaba
Fark etmeden enfeksiyonu geçirip bağışıklık kazanmış olabilirsiniz. Bu kötü bir şey değil korkmayın. Olmuş bitmiş bağışıklık edinmişsiniz. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 💞

Bence bebekken aşı olmuşsunuzdur hepatit b genelde bebeklik aşısıdır biz de oğluma birkaç kere gittik 2 yaşına kadar aile hekimi takibiyle. E nabızdan görebilirsiniz aslında bir yerde yazıyordu olduğumuz aşılar.

X