- 11 Eylül 2024
- 247
- 68
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagolun yani iyi bisey değil mi kırmızı.oluncaVucudunuzda yeteri kadar antikor olduğu anlamına geliyor. Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah
Cok ilginç ilk kez böyle biseyle karşılaştım cok teşekkür ederim canimhayır hepatit b’ye karaı bağışıklığınız var. ya aşı olmussunuz ya da gecmiste hastalığı gecirmissiniz.
İyi bir şey korkmayın bebiş de etlenmesinCok sagolun yani iyi bisey değil mi kırmızı.olunca
benimki de böyle çıktı. ben de hastalığı gecirdiğimi veya aşı yaptığımı hatırlamıyorum ama doktorun söylediğine göre ikisinden biri olmusCok ilginç ilk kez böyle biseyle karşılaştım cok teşekkür ederim canim
Ya çok teşekkür ederim güzel düşünceniz içinİyi bir şey korkmayın bebiş de etlenmesin
Ahh sevindim yaa korktum bi ann ben asi olduğumu hatırlamıyorum acaba bebekken mi oldum birde ilk gebeligimde de bu testi yapmışlar 5 sene önce o zaman böyle kırmızı değil normal tik işaretli neden acabaHepatit b ye bağışıklığınız var demek oluyor. Hastanede staja girmeden önce aşısını olmuştum aşıdan sonra yükselmişti benim bağışıklığım
Sevindim ya valla korktum dedim nedir bu yani ilk gebeligimde de yokmuş böyle biseybenimki de böyle çıktı. ben de hastalığı gecirdiğimi veya aşı yaptığımı hatırlamıyorum ama doktorun söylediğine göre ikisinden biri olmus
Fark etmeden enfeksiyonu geçirip bağışıklık kazanmış olabilirsiniz. Bu kötü bir şey değil korkmayın. Olmuş bitmiş bağışıklık edinmişsiniz. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallahAhh sevindim yaa korktum bi ann ben asi olduğumu hatırlamıyorum acaba bebekken mi oldum birde ilk gebeligimde de bu testi yapmışlar 5 sene önce o zaman böyle kırmızı değil normal tik işaretli neden acaba
Amin cok sagolunFark etmeden enfeksiyonu geçirip bağışıklık kazanmış olabilirsiniz. Bu kötü bir şey değil korkmayın. Olmuş bitmiş bağışıklık edinmişsiniz. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Bence bebekken aşı olmuşsunuzdur hepatit b genelde bebeklik aşısıdır biz de oğluma birkaç kere gittik 2 yaşına kadar aile hekimi takibiyle. E nabızdan görebilirsiniz aslında bir yerde yazıyordu olduğumuz aşılar.Ahh sevindim yaa korktum bi ann ben asi olduğumu hatırlamıyorum acaba bebekken mi oldum birde ilk gebeligimde de bu testi yapmışlar 5 sene önce o zaman böyle kırmızı değil normal tik işaretli neden acaba