Kızlar lütfen bakabilir misiniz ?

yumrucak

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
19
5
16
30
Ben en son 28 Eylül de adet oldum sonra kimyasal gebelik geçirdim 18 Kasım da kanamam başlamıştı bugün 18 Ocak hala adet olmadım duphaston kullanıyorum adet söktürücü ama olmadım 6 ocaktan beri içiyorum ilacı bu durumu yaşayan var mı aranızda çıldırmak üzereyim

Bence ılac ıcmeyi bırakıp civan perçemi denen bir ot var birde onu ıcın. Aktardan alıcaksınz nasıl kullacağınızı muhakkak sorun ama... Gecmıs olsun.

Bence ılac ıcmeyi bırakıp civan perçemi denen bir ot var birde onu ıcın. Aktardan alıcaksınz nasıl kullacağınızı muhakkak sorun ama... Gecmıs olsun.
Önermiyorum her ot herkese iyi gelmiyor şahsen benim hormonlarımı oynattı hala düzelmiyor. Çok iyi soruşturulması lazım

Önermiyorum her ot herkese iyi gelmiyor şahsen benim hormonlarımı oynattı hala düzelmiyor. Çok iyi soruşturulması lazım
Sadece ıkı defa gecikti. İkisinde de bir defa ıctim ve hemen sökmüştü. Abartmadan ve ayarını bildikten sonra bence zararı yok. Kişi kendını bilir zaten. Bende korkarım bu tur seylerden..zararı olacagını dusunurse almaz ve içmez zaten ki muhakkak Aktara sorun yazmısım ..benimde hormonlarım fırlaktır..bır turlu dusmez inmez doktor bile dusuremez cogu zaman.. Haşimato hastasıyım. Troıtlerım bayagı bı sıkıntılı yanı..

Tabikide dogru ama her ot herkese iyi gelmiyor. Şuan bende triod hastasıyım doktor ottan dolayı oldugunu söylüyor o yüzden kimseye bitkisel bşey önermiyorum. Aktarcıda bu durumları pek bilmez. En iyisi saraçoğluya falan sormak lazım sekreterleri bu durumlarla ilgileniyor diye biliyorum. Soruları cevaplıyor.

Bende 26 kasımda kimyasal gebelik geçirdim sizin gibi daha adet görmedim cuma günü doktorum tarlusal yazdı onu kullanıyorum bitiminde olursun 10 gün içinde dedi bakalım kimyasal gebelikte etkiliyor galiba biraz gecikmeyi

Bende 26 kasımda kimyasal gebelik geçirdim sizin gibi daha adet görmedim cuma günü doktorum tarlusal yazdı onu kullanıyorum bitiminde olursun 10 gün içinde dedi bakalım kimyasal gebelikte etkiliyor galiba biraz gecikmeyi
Sizin de bir ayı geçmiş inşallah olursunuz bir an önce. Peki kimyasal gebelik için tedaviye başlayacak mısınız ?

Tabıkı dogru. Bende korkarım.. Zaten yorumumada yazdım muhakkak Aktara sorun diye..

Sizin de bir ayı geçmiş inşallah olursunuz bir an önce. Peki kimyasal gebelik için tedaviye başlayacak mısınız ?
Ben adet söktürücü ye başladım işte adet olunca 3.gün klomene başlayacağım gebelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…