Kızlar Lütfen Akıl Verin!

bebemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
285
1
herkese selamlarrr kızlar şimdi nasipse 10 temmuz düğünüm var ve yavaş yavaş eşyalarımızı almaya başlıcaz ama şöle bi durum varki sizden yardım akıl istiyorum buzdolabını nişanlaım alıcak inoks gri olanlardan samsung marka olucak ama bende set üstü gömmeli ocak alıcam ve gömme fırın inoks alıcam ama arçelik marka alıcam,şimdi buzdolabı samsung fırın ocak ve bulaşık arçelik sizce hepsi aynı markamı olmalı yoksa böle ayrı ayrı olsa nasıl olur biraz değişik bi soru ama nebileyim ayrı ayrı nasıl durur ??

canım bence hiç farketmez markaları.. renk olarak uyumlu olsunda marksı dikkat çekmez..
bizde buzdolabını beko aldık inox öbürlerini bende degişik bir marka dusunuyorum.. cunku modelden modele fark var ve begenılerı ınsanların degişik..
kısacası önemi yok bence markanın..

doğru söylüosun cnm ama aklıma takıldı işte siemensn çok güzel fırın ve ocağı bayıldım ama arçeik bize yakın ve sürekli oldan alışveriş yapıoz babam ordan alalım taksitle dedi

ya canım siemens in bozulma duurmu oldugunda parcaları cok pahalıya mal olur.. siemens alman markası malum ,kaliteli ama ilerde sorun olursa parcası pahalı gelir..içinde de kalmasın yinede.. iyice bak bence beyaz eşyacılara..hemen karar verme derim.

ya canım siemens in bozulma duurmu oldugunda parcaları cok pahalıya mal olur.. siemens alman markası malum ,kaliteli ama ilerde sorun olursa parcası pahalı gelir..içinde de kalmasın yinede.. iyice bak bence beyaz eşyacılara..hemen karar verme derim.

doğru söylüyorsun işte bak akıl akıldan üstündür mantıklı canım vallaha biz yıllardır arçelik kullanıyoruz herşeyimizi hiç bi soun olmuyor arçelik oluversin nolcak renk aynı olur :)

hangisinin modelini beğeniyorsan, fonksiyonları hangisinin iyi ise onu al derim

canım dert ettiğin şeye bak bizde herşey farklı marka, annem değiştirene kadar buzdolabı AEG idi (hala varmı bu marka bilmiyorum şimdi bosch aldılar) ocak arçelik, bulaşık makinası bosch fırın miele..
sorun olmaz... :)

ben çamaşır ve bulaşık makinemi siemens aldım,gönlüm hep onu istiyordu.nişanlım sordu ben buzdolabı ve lcd yi ne marka alayım diye.bende farketmez nasıl rahat ödeyeceksen onu al hiç problem değil dedim o da beko aldı.hiçbirşey değişmez sorun yok yani gönlün ne istiyosa onu al derim canım ben

X