- 8 Ağustos 2011
- 10.359
- 2.775
-
- Konu Sahibi haticenurkse
4+0 —163Beta kaç cıkti sizin
Bunda bi kademe sistemi yok. Yani 4 haftalık gebelik X-Y değerler arası olur. Xten aşagı, Yden yukarı ise hcg tehlikelidir diye bi şey yok. Düzenli artış varsa, 2 günde iki katı şeklinde artıyorsa, tamam.Ay benim neden 1355 cikti aceba
İki katından fazla artmışIki betanin arasindaki fark ne aceba
İyi biseu demi kese ne zaman gozukur ecabaİki katından fazla artmış
Sat ne zaman ?İyi biseu demi kese ne zaman gozukur ecaba
Kese şimdi görünmez normal zaten daha çok erken korkma. Rahim kalınlaşmış mi peki onu söyledi mi?Reglm 5 gün gecikti 31nde doktor alttan kontrol yapti kese yok dedi kanda beta hcg 1355 cıkmıs dış gebelikmi boş gebelikmi kimyasal gebeelikmi
Ya taktiniz kese de kese.İyi biseu demi kese ne zaman gozukur ecaba
Bu şart bir durum değil yüksek çıkabilir 6 hafta civarı kese gorunur. Benim de beta değerim düşüktü ama düzenli artış olduğu sürece sorun yokAy benim neden 1355 cikti aceba
Naptınız gorundumu kese4+4 üm ben de. 8 kasıma randevu aldım. Keseyi o zaman görürüm diye. Senin de o civarlarda görünür sanıyorum. Şuan erken. Sabret.
Dün gittim, 5+3, karından ultrasonla kese rahim içinde görüldü. Haftasıyla uyumlu. On gün sonra bebek için çağırdı.Naptınız gorundumu kese
Valla ben pazartesi gitcem randevum ozamanDün gittim, 5+3, karından ultrasonla kese rahim içinde görüldü. Haftasıyla uyumlu. On gün sonra bebek için çağırdı.
Senin durumun nedir ?
5+5 teyim suan bilmiyorum korku var icimde ya yoksa diyeDün gittim, 5+3, karından ultrasonla kese rahim içinde görüldü. Haftasıyla uyumlu. On gün sonra bebek için çağırdı.
Senin durumun nedir ?
Bu vesveseden kurtulmaya çalış. Kanama yok sancı yok. Hersey yolundaValla ben pazartesi gitcem randevum ozaman
Cok tesekkur ederim insallahBu vesveseden kurtulmaya çalış. Kanama yok sancı yok. Hersey yolundaPazartesiye az kaldı. Kesinlikle yaz buraya da. Sana dua ediyorum
Betaya çok güvenme 59 ile öğrenmiştim 2,5 haftalık sanıyodum 4 haftayı geçmiştik beta yanıltıyo en iyisi bebeği görünce ölçümüne göre haftasına bakmakPeki 1355 beta kac haftalik aceba biliyomusunuz