- 1 Kasım 2024
- 26
- 2
- 24
- Konu Sahibi haticenurkse
Reglm 5 gün gecikti 31nde doktor alttan kontrol yapti kese yok dedi kanda beta hcg 1355 cıkmıs dış gebelikmi boş gebelikmi kimyasal gebeelikmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü düşünmeyin bir hafta sonra tekrar gidin doktora kese gozukecektir. Daha çok erken olduğu için gözükmüyorReglm 5 gün gecikti 31nde doktor alttan kontrol yapti kese yok dedi kanda beta hcg 1355 cıkmıs dış gebelikmi boş gebelikmi kimyasal gebeelikmi
Betanın okadar yüksek cikmasi normalmiHiçbiri olmayabilir, erkendir daha kese görmek için?
5 gün gecikmeye gayet normal yüksek çıkmamışBetanın okadar yüksek cikmasi normalmi
Alttaan ultrasyonla kese gozukmemesj normalmiKötü düşünmeyin bir hafta sonra tekrar gidin doktora kese gozukecektir. Daha çok erken olduğu için gözükmüyor
Bence normal hatta bende de aynisi olmuştu doktorum alttan kontrol etmeye bile gerek yok haftaya geldiğinde kesen gözükür demişti. Ama içinize sinmiyorsa başka bir doktora daha gidinAlttaan ultrasyonla kese gozukmemesj normalmi
Bazı cevremdekiler bos gebeliktir diyip duruyorlarBence normal hatta bende de aynisi olmuştu doktorum alttan kontrol etmeye bile gerek yok haftaya geldiğinde kesen gözükür demişti. Ama içinize sinmiyorsa başka bir doktora daha gidin
Çevrenizdekiler kadın doğum uzmanı mı?Bazı cevremdekiler bos gebeliktir diyip duruyorlar
Bazı cevremdekiler bos gebeliktir diyip duruyorl
Boş boş konuşuyor insanlar. Nerden anlamışlar acaba? Daha şuan anlaşılacak bir şey değil bu bir 5 6 haftalık olsun o zaman kese gözükmezse doktorun diyebileceği bir şey. Kimsenin sözüne aldırış etmeyin. Sabredin tekrar doktora gittiğinizde insaAllah görürsünüz bebeğiniziBazı cevremdekiler bos gebeliktir diyip duruyorlar
Son adet tarihiniz nedirPeki 1355 beta kac haftalik aceba biliyomusunuz
29 eylulSon adet tarihiniz nedir
4+5siniz bugün29 eylul
Salı günü randevum var kese gozukurmu4+5siniz bugün
Gözükmeyebilir erken gibi biraz, daha hafta sonuna kaydırma şansınız varsa daha iyi olur ama siz bilirsinizSalı günü randevum var kese gozukurmu
Ayın 11 ne aldim ozaman gozukur insallahGözükmeyebilir erken gibi biraz, daha hafta sonuna kaydırma şansınız varsa daha iyi olur ama siz bilirsiniz
Beta kaç cıkti sizin4+4 üm ben de. 8 kasıma randevu aldım. Keseyi o zaman görürüm diye. Senin de o civarlarda görünür sanıyorum. Şuan erken. Sabret.