• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen acil yardim!!:(

Tttt5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
22
2
1
34
Merhaba, cok stresli zamanlar geciriyorum :( en son adetimi 2 Nisanda oldum ve su an 7 gun gecikmis durumda. Normalde gecikme olmaz, olsa bile maksimum iki gun. Erkek arkadasimla 21 nisanda korunarak ilsikiye girdik. Yine de 7 gun geciktigi icin aklima kotu seyler geldi ve dun ve bu sabah idrar testi yaptim sonuc negatif. Fakat 7 gun gecikme normal degil deyip bugun doktora gittim. Doktor vajinal ultrasonla bakti ve anormal birsey goremedi, gebelik yok dedi, rahim duvari da ince dedi bu ay sanki adet olup bitmis gibi gozukuyor, bir takilma olmus o yuzden bir sonraki tarihinizde adet goreceksiniz dedi. Gebelik varsa ultrasonda ve idarda cikmamis olabilir mi diye sordum, gec dollenme varsa ultrasonda gozukmeyebilir, kan testinde cikabilir ama senin durumunda ben kan testini gerekli gormuyorum, idrar testlerin de negatif ve ultrasonda ve normalde de gebelige dair hicbir bulgu yok dedi. Yine de supheliysen kan testi yaptirablirsin ama bence erek yok dedi. Ben de tamam o zaman gerek yoktur dedim.
Ama eve geldim ve icime yine bir suphe dustu. Bunlara ragmen hamilelik ihtimali var midir nolur yardimm

Sesimi duyan yok mu :( cok ama cok stresliyim gunler gecmek bilmiyor

Merhaba, cok stresli zamanlar geciriyorum :KK43: en son adetimi 2 Nisanda oldum ve su an 7 gun gecikmis durumda. Normalde gecikme olmaz, olsa bile maksimum iki gun. Erkek arkadasimla 21 nisanda korunarak ilsikiye girdik. Yine de 7 gun geciktigi icin aklima kotu seyler geldi ve dun ve bu sabah idrar testi yaptim sonuc negatif. Fakat 7 gun gecikme normal degil deyip bugun doktora gittim. Doktor vajinal ultrasonla bakti ve anormal birsey goremedi, gebelik yok dedi, rahim duvari da ince dedi bu ay sanki adet olup bitmis gibi gozukuyor, bir takilma olmus o yuzden bir sonraki tarihinizde adet goreceksiniz dedi. Gebelik varsa ultrasonda ve idarda cikmamis olabilir mi diye sordum, gec dollenme varsa ultrasonda gozukmeyebilir, kan testinde cikabilir ama senin durumunda ben kan testini gerekli gormuyorum, idrar testlerin de negatif ve ultrasonda ve normalde de gebelige dair hicbir bulgu yok dedi. Yine de supheliysen kan testi yaptirablirsin ama bence erek yok dedi. Ben de tamam o zaman gerek yoktur dedim.
Ama eve geldim ve icime yine bir suphe dustu. Bunlara ragmen hamilelik ihtimali var midir nolur yardimm
Neden kan testi yaptirmiyosunki anlamadin 1 saatte cikiyo sonuc ona gore baska doktora gidersin hayirlisi olsun

Neden kan testi yaptirmiyosunki anlamadin 1 saatte cikiyo sonuc ona gore baska doktora gidersin hayirlisi olsun

Tesekkurler. Doktor gerek yok dedigi icin yaptirmadim. Neyse ki doktora gittigim gunun aksami, 7 gun gecikmeli olarak adet oldum. Doktorun bu ay olmayacaksin demesine ramen..

Sen bi kan tahlili yaptır 1 hafta sonra fln anca belli olur

Back