Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mehtap yilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
26
17
26
Merhaba hanımlar size sormak istediğim birşey var adetimin üstünden 6 gündür geçiyor kan tahlili verdim negatif çıktı hiç böyle olmazdı imkansızdı yani gecikmesi doktor adet söktürücü ilaç verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım . Bence ben hamileyim ama sonuç negatif. Dizinde başınızdan böyle bir olay geçti mi

Merhaba hanımlar size sormak istediğim birşey var adetimin üstünden 6 gündür geçiyor kan tahlili verdim negatif çıktı hiç böyle olmazdı imkansızdı yani gecikmesi doktor adet söktürücü ilaç verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım . Bence ben hamileyim ama sonuç negatif. Dizinde başınızdan böyle bir olay geçti mi
6 gün gecikmede kan tahlilinde bas bas bağırırdı.
İltihap gibi bir durumunuz olabilir mi ?
İsterseniz bir kaç gün daha bekleyin yine test verirsiniz içiniz rahat edecekse.

Hamilelik belirtiniz var mı peki veya kaç gün oldu ilişkiden sonra? Hava değişimi ruhsal durum yeme içme tercihiniz vs bile etki edebilir regl olmamaya

Ben dört aylık evliyim ve ilişki günümü takip edemiyorum. Hayatımda herhangi bir değişik olmadı . Ayrıca 12 gün önce kahve rengi akıntı geldi peceteyle sildim geçti. 6 gün önde yani adet tarihimde kasıklarımda ağrı oluştu adete dusucem sandım ama 6 gün geçti hala kanamam yok

Ben dört aylık evliyim ve ilişki günümü takip edemiyorum. Hayatımda herhangi bir değişik olmadı . Ayrıca 12 gün önce kahve rengi akıntı geldi peceteyle sildim geçti. 6 gün önde yani adet tarihimde kasıklarımda ağrı oluştu adete dusucem sandım ama 6 gün geçti hala kanamam yok
😏 Bende iki hafta önceden lekelenme gördüm göğüs ağrısı var di kasık ağrısı vardı. Ama adet oldum

Genelde hamilelik olmuyor ama işimi şansa bırakmayayım diyorsanız adet gününüzü takiben 14 gün bekleyin... Yine olmazsanız test yapıp negatif çıkarsa adet söktürücü kullanın 👍

Sanmam adetten 6 gun sonra kesin kan da cikardi. Mevsimsel gecikmede olabilir kistte olabilir
Kuzenim geç döllenme olmuştu adet gününden birkaç gün önce yumurtlamış... Onun bir sonraki adetinde anlaşılmıştı... Yumurtlamadan 14 gün sonra teste yansıdığı için her ihtimali düşünmek gerek sanki 🙈

X