Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 5 dkkada çıktıysa gebelik var Hayırlı olsunn kan verinn bnce hemnAcaba hamile miyim çok kararsız kaldım Eki Görüntüle 2931463
Yapar yapmaz hemen çıktıIlk 5 dkkada çıktıysa gebelik var Hayırlı olsunn kan verinn bnce hemn![]()
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAcaba hamile miyim çok kararsız kaldım Eki Görüntüle 2931463
Teşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dualarınızi bekliyoruz saglıcakla gelsin bebisinizTeşekkür ederim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim yarın hemen gidicem inşallahEvet hamilesiniz hayırlı olsun bu koyulukla kese görülebilir doktora gitmelisiniz
Dualarınızi bekliyoruz saglıcakla gelsin bebisiniz![]()
O zaman önce kan veriyim hem kesinlessin hemde kaç haftalık hamile olduğumu ogreniyim tahmini 1 aylık diye hesapladım inşallah çok teşekkür ederimKese görmeye girmeden önce, kan vermenizi öneririm yarın bir kan verin 2 gün sonra tekrar verin yükselmesine bakın değer 3000+ olduğunda ya da sata göre hesaplayın kaç haftalık hamile olduğunuz 6+3 den sonra ilk doktor muayenesine gidin hem keseyi hem inşallah kalp atışını duyarsınız
Yani şuan 4 haftalık ise kesenin görünme ihtimali bile düşük çünkü bebeğiniz daha çok minicikkkO zaman önce kan veriyim hem kesinlessin hemde kaç haftalık hamile olduğumu ogreniyim tahmini 1 aylık diye hesapladım inşallah çok teşekkür ederim![]()