• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen acil cevap verir misiniz

Nursen40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
95
45
8
25
Acaba hamile miyim çok kararsız kaldım
16339578262533341869006778674688.jpg

Evet hamilesiniz hayırlı olsun bu koyulukla kese görülebilir doktora gitmelisiniz

Kese görmeye girmeden önce, kan vermenizi öneririm yarın bir kan verin 2 gün sonra tekrar verin yükselmesine bakın değer 3000+ olduğunda ya da sata göre hesaplayın kaç haftalık hamile olduğunuz 6+3 den sonra ilk doktor muayenesine gidin hem keseyi hem inşallah kalp atışını duyarsınız

Kese görmeye girmeden önce, kan vermenizi öneririm yarın bir kan verin 2 gün sonra tekrar verin yükselmesine bakın değer 3000+ olduğunda ya da sata göre hesaplayın kaç haftalık hamile olduğunuz 6+3 den sonra ilk doktor muayenesine gidin hem keseyi hem inşallah kalp atışını duyarsınız
O zaman önce kan veriyim hem kesinlessin hemde kaç haftalık hamile olduğumu ogreniyim tahmini 1 aylık diye hesapladım inşallah çok teşekkür ederim ❤️

O zaman önce kan veriyim hem kesinlessin hemde kaç haftalık hamile olduğumu ogreniyim tahmini 1 aylık diye hesapladım inşallah çok teşekkür ederim ❤️
Yani şuan 4 haftalık ise kesenin görünme ihtimali bile düşük çünkü bebeğiniz daha çok minicikkk 🤰🏻 kan verin 2-2,5 hafta sonra da doktora gidin, doktora gitmek için acele etmeyin kese görünümünden sonra kalp atışı genelde kafaya takılıyor stres yapmayın boşuna sağlıkla ilerlesin inşallah ♥️

Back