Kontakt Lens Kızlar lütfen aciil yardım.Lensimi lavaboya düşürdüm.

daphne2165

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
481
1
44
Kızlar ya sabah lenslerimin solüsyonunu değiştirmek isterken lensimi lavaboya düşürdüm.Suyla yıkayıp solüsyona koydum tekrar.Daha yepyeniler kullanamadım bile.Üstelik ucuz bir lenste değil.Tekrar kullanabili rmiyim?Bilen varsa yardımına muhtacım.
Çoooook üzüldüm ya üfffffffff.:1no2:

canım bişi olmaz üzülme benimde düşmüştü iyice temizledim sonra kullandım hiç bişi olmadı.

Teşekkürler kızlar.Kaç gün bekletmem lazım acaba solüsyonda.Kullanmayayım bir iki gün en iyisi.

Yaw bu arada iki gündür siteden çektiğimi bir Allah bilir.Açılmıyo bir türlü.Özelliklede benim gird,ğim konularda sıkıntı var.Acaba bir sorun mu var sitede?

Yaw bu arada iki gündür siteden çektiğimi bir Allah bilir.Açılmıyo bir türlü.Özelliklede benim gird,ğim konularda sıkıntı var.Acaba bir sorun mu var sitede?
Ya of aynen:S hatta özel esajlara da giremiyorum butonu bulamıyorum o yüzden yazamadm canım.sitede sorun mu var anlayamadım

Ya of aynen:S hatta özel esajlara da giremiyorum butonu bulamıyorum o yüzden yazamadm canım.sitede sorun mu var anlayamadım

Evet opalcim bende özellere giremiyordum.Bugün düzelmiş gibi duruyor.Tekrar sıkıntı yapmazsa tabi.Bende senin cevabını kaçgündür alamayınca dedimki kendi kendime kızı o kadar uğraştırıdım kargo parası falan verdi lenste yırtık çıkmış.Kesin dedim ona bozulmuştur ondan cevap yazmıyor dedim.Demekki siteden kaynaklı bir sorunmuş:))

hiç bişey olmaz ben hergün düşürüyorum, avcuna koy güzelce solüsyonla ovala ama bildiğin ovala tırnaklarına çarptırmadan, güçlü ovalamayınca mikrop kalabiliyomuş. kullanırsın güzel güzel

hiç bişey olmaz ben hergün düşürüyorum, avcuna koy güzelce solüsyonla ovala ama bildiğin ovala tırnaklarına çarptırmadan, güçlü ovalamayınca mikrop kalabiliyomuş. kullanırsın güzel güzel

Teşekkürler.Birkere düşürdüm ödüm patladı sıksık düşürürsem ne olur bilmiyum.Lensi ovalamaya korkuyorum birkere denemiştim ve yırtmıştım lensleri.Ama ovalamak gerekiyor heralde çünkü lensin üzerinde bişeyler görüyorum bazen.Ama yinede takıyorum öyle gözlerime.şutarafagitti

arkadaşlar lens uzmannı arkadaşım var iyice ovalamadan dezenfekte olmaz diyor tırnaklara dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı olmaz.

avcunuza koyun lensi bol solüsyonla yüzük parmağınızın ucunu kullanarak ovalayın diyor işe de yarıyor :)

Daphne slm canım,
Mesaj sayım henüz 50 olmadığı için özelden cevap yazamadım sana.Ben 2 gün önce Elegance 3 ton griyi gg'dan aldım.Bende freshlook yeşil vardı ikisinin arasında bariz bi renk farkı yok açıkcası,fakat yine de freshlook'a göre bombesi daha az sanırım. Rainbowların yıllıkları ne kadar biliyor musun?

Daphne slm canım,
Mesaj sayım henüz 50 olmadığı için özelden cevap yazamadım sana.Ben 2 gün önce Elegance 3 ton griyi gg'dan aldım.Bende freshlook yeşil vardı ikisinin arasında bariz bi renk farkı yok açıkcası,fakat yine de freshlook'a göre bombesi daha az sanırım. Rainbowların yıllıkları ne kadar biliyor musun?

hayırlı olsun canım güle güle kullan.Mesajı şimdi gördüm.Vallahi bende elegance tan birkere ağzım yandığı için tekrar almaya çekiniyorum.Gerçi benimki aylıktı yıllıkları mutlaka daha güzeldir.Rainbowlar şu anda 120 tl gg de.Rainbowun grisi benimde çok ilgimi çekiyor çok istiyorum ama şu anda alacak güçte değilim.İmkanım olursa ilk alacağım lens o olacak.Lensin sende nasıl durduğunu çok merak ettim doğrusu.

X