Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyordum. Burun yıkama yapıyordum enjektörle aspiratörle çekiyordum falan derken artık hep tıkalı olmaya başladığını farkettim. Çözüm şu, flakon serum fizyolojikten sabah akşam sıkın. Bebeği sağına yatırdınız diyelim, sol burun deliği yukarda kalıyor ya, enjektörle yaptığımı flakonla yaptım. Burun deliğine koydum sıktım, asla enjektör gibi foşurt diye değil çok az gidiyor zaten 1ml falan anca sıktım bıraktım yan yatıyorken sırtına vurdum. 10-15 saniye sonra diğer deliğe de bu sefer sola yatırarak yaptım yine yan yatarken sırtına vurdum 10-15saniye, sonra yüz üstü vurdum sırtına o zaman atıyor biraz. Püf noktası aspiratörle çekmemek oldu. Biraz sırtına vurdum döküldü biraz yuttu derken annca böyle açıldı. Ben temizledikçe daha çok tıkanıyordu. Bunu yaotığınızda zaten akşama kadar bikaç kez hapşıracak onda da atıyor. Yutması ve hapşırarak atması lazım. Ha bide odama difüzer koydum çok kaliteli değil normal bir buhardanlık işte. O da çalıştı etkisi oldu mu bilmiyorum ama yine de yaptım . 2-3 gün sonra tıkanmadı bidaha.