• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar loreal marjirel mi wella koleston perfect mi kullanmalıyım ?

officialkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
122
0
73
saçlarım siyahtı açtırdım kızlar sarı şuan kızıl istiyordum biraz beklettim dinlendirdim 6 aydır.
sizde loreal mi yoksa wella koleston perfeck mi kullanmalıyım hangisi daha iyidir .?

Bu rengi istiyorum :)

$renkk.jpg

saçlarım siyahtı açtırdım kızlar sarı şuan kızıl istiyordum biraz beklettim dinlendirdim 6 aydır.
sizde loreal mi yoksa wella koleston perfeck mi kullanmalıyım hangisi daha iyidir .?

Bu rengi istiyorum :)

Eki Görüntüle 694816

eğer saçların şu an sarıysa bu rengi evde tuttursan da akma olasığı oldukca yüksek.ben de sarının üstüne kızıl tonları kullanmıştım ama kızıldan çok turuncu parlıyordu saçlarım.ama genel olarak loreal ürünlerini kullanıyorum.benim saçıma daha iyi geliyor kolestona göre.

sarı olduğu için haliyle ilk zamanlar akıcak farkındayım birkaç boyamada oturur diye düşünüyorum. ikiside profesyonel boya ve aynı renk tonlarını buldum ama kararsız kaldım durmadan renk ve marka değiştirmek istemiyorum :/

koleston perfeckt ne yazıkki saça renk vermiyor sarıydı saçlarım 3 defa üst üste boyamama rağmen uclar bir türlü renk almadı. bende marketten palette yoğun bakırı kullandım anında kapandı sarılar ve çok güzel bir renk oldu :)

Loreal çok tırt.
Koleston aşırı renk veriyor, bir kaç yıkama geçmeden renk oturmuyor
Majirel çok güzel doğal bir renk veriyor ve akmıyor kolay kolay, benim tercihim majirelden yana olurdu

Loreal çok tırt.
Koleston aşırı renk veriyor, bir kaç yıkama geçmeden renk oturmuyor
Majirel çok güzel doğal bir renk veriyor ve akmıyor kolay kolay, benim tercihim majirelden yana olurdu

kolestonun diğer boyaları hakkında bişey diyemem ama kuaför boyası olan perfeckt kesinlikle ilk boyamada renk vermiyor belki boyasız saça vrir ama boyalı saçta bir türlü oturmadı. ben paletteyi bir kere boyadım perfecktteki 3 boyamaya denk rengi tuttu. biraz yıpranmş uçlarım vardı oraya yine hiç renk vermedi sapsarı kalmıştı palette ise tamamen kapattı. yani bir market boyası kadar olamadı bende ne yazıkki

Back